20:44
22/11/2017
Η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος "παρούσα" στις επιμελητηριακές εκλογές

«Παρούσα» στις προσεχείς επιμελητηριακές εκλογές, δηλώνει η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, καθώς πανελλαδικά, μέλη της, θα συμμετέχουν σε ψηφοδέλτια συνδυασμών, αποδεικνύοντας ότι οι λειτουργοί γραφείων κηδειών αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας και των επαγγελματιών.

ΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, Νίκος Αγγελέτος από το 2011 είναι εκλεγμένος επιμελητηριακός σύμβουλος στο Επιμελητήριο Μαγνησίας και στις προσεχείς επιμελητηριακές εκλογές κατέρχεται με τον συνδυασμό «Ανεξάρτητο Επιμελητηριακό Κίνημα», στο τμήμα υπηρεσιών, με επικεφαλής τον Αριστοτέλη Μπασδάνη.
Ο κ. Αγγελέτος, δήλωσε ότι το Επιμελητήριο πρέπει να γίνει συμπαραστάτης στον καθημερινό αγώνα των επαγγελματιών και να είναι ανοιχτό σε όλους και στόχους του όπως είπε «Πιστεύουμε στη συλλογικότητα και στις καθαρές κουβέντες και μέσα από το Επιμελητήριο, εκτός από ζητήματα των επαγγελματιών, μπορούμε να προωθήσουμε κ αι ζητήματα του κλάδου μας».

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, Μιχάλης Παναγιώτου, κατέρχεται για πρώτη φορά στις προσεχείς επιμελητηριακές εκλογές στο Επιμελητήριο Τρικάλων με τον συνδυασμό «Σύγχρονο Επιμελητήριο», στο τμήμα μεταποίησης, με επικεφαλής των Βασίλη Γιαγιάκο.
Ο κ. Παναγιώτου επιθυμεί με τη συμμετοχή του να συμβάλλει στην προσπάθεια που γίνεται όπως τόνισε μεταξύ άλλων, για ενίσχυση της περιφερειακής ανάπτυξης, στήριξη των επαγγελματιών, αλλά και προώθηση θεμάτων του κλάδου.

ΝΕΣΤΩΡΑΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη Επαγγελματιών», στο τμήμα υπηρεσιών με επικεφαλής τον Χρήστο Νικολόπολο, κατέρχεται στις προσεχείς επιμελητηριακές εκλογές στο Νομό Θεσσαλονίκης, ο Πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, Νέστωρας Νικολόπουλος.
Ο κ. Νικολόπουλος κατέρχεται κι αυτός για πρώτη φορά στις επιμελητηριακές εκλογές κι όπως δήλωσε «Υπάρχει αγανάκτηση από τους επαγγελματίες, με την αντιμετώπιση που έχουν, από την Διοίκηση του Επιμελητηρίου. Πληρώνουμε χωρίς να απολαμβάνουμε τα οφέλη και χωρίς να γνωρίζουμε για ποιο λόγο πληρώνουμε. Το Επιμελητήριο πρέπει να «ακούει» τους επαγγελματίες και να ενσκήπτει στα προβλήματά τους, με λύσεις κι όχι με ευχολόγια».

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ

Ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Κωνσταντίνος Μπαμπούλας, κατέρχεται στις προσεχείς επιμελητηριακές εκλογές στο Νομό Θεσσαλονίκης, με τον συνδυασμό «Ισχυρό Επιμελητήριο» στο τμήμα υπηρεσιών με επικεφαλής τον Μιχάλη Ζορπίδη.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΑΛΛΙΑΡΟΣ

Πρώτη φορά στις επιμελητηριακές εκλογές και ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος Σωτήρης Μαλλιαρός, αρμόδιος για το Νομό Καρδίτσας.
Ο κ. Μαλλιαρός κατέρχεται στις προσεχείς επιμελητηριακές εκλογές, στο Επιμελητήριο Καρδίτσας με τον συνδυασμό «Επιχειρείν Καρδίτσας» στο τμήμα υπηρεσιών, με επικεφαλής τον Κώστα Ζυγογιάννη.
Σσυμμετέχει ενεργά στα κοινά της περιοχής του κι όπως υπογράμμισε «Θέλω να προσφέρω στην τοπική κοινωνία και στην περιοχή μου. Ως επαγγελματίες έχουμε πολλά θέματα που θα πρέπει να προωθήσουμε μέσω του Επιμελητηρίου, αλλά και ζητήματα που αφορούν στον κλάδο μας».

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Πρώτη φορά με τα επιμελητηριακά, ασχολείται και ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, αρμόδιος για την Κεντρική και Στ.Ελλάδα Αλέξανδρος Παπαδάκης.
Ο κ. Παπαδάκης, κατέρχεται στις προσεχείς επιμελητηριακές εκλογές, στο Επιμελητήριο Βοιωτίας με τον συνδυασμό «Νέο Επιχειρείν» στο τμήμα υπηρεσιών, με επικεφαλής τον Κώστα Στάικο.
Με τη συμμετοχή του στις επιμελητηριακές εκλογές θέλει να συμβάλλει στην αλλαγή σελίδας κι όπως δήλωσε «Στόχος μας είναι να γυρίσει σελίδα το Επιμελητήριο Βοιωτίας. Να υπάρξει ένα καλύτερο αύριο για τους επαγγελματίες της περιοχής μας, για τη Βοιωτία και για ζητήματα του κλάδου».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ

Για δεύτερη χρονιά αποφάσισε να βάλει υποψήφιος και να συμμετέχει στις επιμελητηριακές εκλογές ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος αρμόδιος για την Κρήτη και τα νησιά του Αιγαίου, Γιώργος Φορτσάκη.
Ο κ. Φορτσάκης κατέρχεται στις προσεχείς επιμελητηριακές εκλογές, στο Επιμελητήριο Χανίων με τον συνδυασμό «Ενωμένοι Επιχειρηματίες» στο εμπορικό τμήμα, με επικεφαλής τον Αντώνη Ροκάκη.
Χαρακτήρισε επιτυχημένο το επιτελείο του συνδυασμού κι όπως είπε «Αυτό που θέλουμε, είναι να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τον τόπο μας και τους επαγγελματίες που μαστίζονται από πολλά προβλήματα. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη του τόπου, η προώθηση ζητημάτων των επαγγελματιών αλλά και ζητήματα του κλάδου».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΜΕΡΤΖΙΑΔΗΣ

Το μέλος της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, Γιώργος Εμερτζιάδης, κατέρχεται για πρώτη φορά και αυτός στις επιμελητηριακές εκλογές, με το συνδυασμό «Ανεξάρτητο Επιμελητηριακό Κίνημα», στο τμήμα υπηρεσιών, με επικεφαλής τον Αριστοτέλη Μπασδάνη στο Νομό Μαγνησίας.
Ο κ. Εμερτζιάδης, που δραστηριοποιείται στον κλάδο από το 2010, επεσήμανε ότι θέλει να προσφέρει και να συνδράμει με τις δυνάμεις του, στην ανάπτυξη του Επιμελητηρίου, στην επίλυση ζητημάτων και προώθηση θεμάτων του κλάδου.

ΤΣΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Τέλος, το μέλος της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, Ιωάννης Τσούλης, κατέρχεται για πρώτη φορά κι αυτός στις επιμελητηριακές εκλογές, με το συνδυασμό «Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Κίνηση» στη Λάρισα, στο εμπορικό τμήμα, με επικεφαλής τον Σωτήρη Γιαννακόπουλο.
Ο κ. Τσούλης, είναι ένας νέος άνθρωπος ο οποίος ασχολείται ενεργά με τα κοινά, ενώ στόχος του είναι να προσφέρει στην τοπική κοινωνία αλλά και στον κλάδο. Από το 2015 έως και σήμερα, είναι Γενικός Γραμματέας του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων, ενώ ο εθελοντισμός για τα κοινά και ιδιαίτερα για τα δρώμενα της πόλης του είναι αυτό που τον χαρακτηρίζει.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221