11:36
27/06/2017
Η πιο μακάβρια ιδέα οίκου μόδας - Σχεδιάζουν στιλάτα ρούχα για... νεκρούς

Μία απίστευτα μακάβρια ιδέα είχε ένας οίκος μόδας, ο οποίος αποφάσισε να βγάλει μία ξεχωριστή σειρά ρούχων που να απευθύνεται σε όσους πρόκειται να ... κηδευτούν.

Κι όμως, ο οίκος σχεδίασε στιλάτα φορέματα για τις γυναίκες και κομψά κοστούμια για τους άνδρες, τα οποία όμως πρόκειται να τους συνοδεύσουν στο τάφο, λίγα μέτρα κάτω από την γη.
Μάλιστα, μία βρετανική έρευνα, η οποία αναφέρει πως το 85% των Βρετανών έχουν βρει τι θα ήθελαν να φορέσουν όταν πεθάνουν φαίνεται να είναι και ο λόγος που ο οίκος έκανε αυτό το μακάβριο βήμα.

Ακόμη, το πιο απρόβλεπτο στο αποτέλεσμα της έρευνας είναι πως το 52% των γυναικών που ρωτήθηκαν ανέφεραν πως θα ήθελαν να φορέσουν ένα ρούχο υψηλής ραπτικής και όχι κάτι casual.
Βέβαια, το πιο φρικιαστικό απ΄όλα ήταν η παρουσίαση της κολεξιόν, μιας και τα μοντέλα φόρεσαν τα όμορφα σύνολα και ξάπλωσαν σε ένα ανοιχτό φέρετρο, παίρνοντας την στάση που έχουν οι νεκροί.

Το μόνο σίγουρο είναι πως για όποιον θέλει να προνοήσει για τα ρούχα που θα φοράει στην κηδεία του (και όχι μόνο) θα πρέπει να το σκεφτεί καλά, καθώς θα πρέπει να διαθέσει από 900 ευρώ και πάνω.

Φωτογραφίες: Lyst
Πηγή: http://www.iefimerida.gr/news/342106/i-pio-makavria-idea-oikoy-modas-shediazoyn-stilata-royha-gia-nekroys-eikones

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221