18:40
13/01/2017
Το συγκινητικό αντίο ενός αλόγου στην κηδεία του ιδιοκτήτη του – Θρηνούσε μαζί με τους ανθρώπους και όταν το φέρετρο πέρασε από μπροστά του, ακούμπησε το κεφάλι του σε αυτό

Οι συγγενείς και φίλοι του 34χρονου Wagner de Lima Figueiredo τα έχασαν όταν ο Sereno, το άλογό του, θρηνούσε στην κηδεία του. Ο Figueiredo έχασε τη ζωή του την Πρωτοχρονιά σε τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή. Υπεβλήθη σε δύο χειρουργεία αλλά τελικά υπέκυψε στα τραύματά του. Για εκείνον ο Sereno ήταν όλη του η ζωή. Μαζί είχαν συμμετάσχει σε πολλούς αγώνες ροντέο. Όπως δήλωσε ο αδερφός του Figueiredo στη Daily Mail «το άλογο κατά τη διάρκεια της κηδείας συμπεριφερόταν σαν να γνωρίζει απολύτως τι συνέβη και ήθελε να τον αποχαιρετήσει».

Σύμφωνα με μαρτυρίες αλλά όπως δείχνει και το βίντεο, ο Sereno κουνούσε νευρικά το κεφάλι του, φώναζε δυνατά και τίναζε τα πόδια του στο έδαφος. Θρηνούσε για το φίλο του. Όταν μάλιστα το φέρετρο πέρασε από μπροστά του, ακούμπησε το κεφάλι του σε αυτό. Όσοι βρίσκονταν είχαν εκπλαγεί με τη συμπεριφορά του.
Ο οικογενειακώς φίλος, Francielio Limiera, μιλώντας στην Daily Mail σημείωσε ότι: Ήταν κάτι το απίστευτο. Εάν δεν είχα παρευρεθεί στην κηδεία δεν θα πίστευα τίποτε.
Ο Σερένο φιλοξενείται πλέον στο κτήμα του αδελφού του εκλιπόντα, ο οποίος υποσχέθηκε να τον φροντίζει για όσο ζει.

Πηγή: http://www.mixanitouxronou.gr/sigkinitiko-antio-enos-alogou-stin-kidia-tou-idioktiti-tou-thrinouse-mazi-tous-anthropous-ke-otan-feretro-perase-apo-brosta-tou-akoumpise-kefali-tou-se-afto-vinteo/

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221