16:34
10/05/2019
Άνοιξε τις πύλες της η 4η Διεθνής Έκθεση Πένθιμων Ειδών – Funeral Expo (photos)

Η 4η Διεθνής Έκθεση Πένθιμων Ειδών – Funeral Expo άνοιξε την Παρασκευή 10 Μαΐου τις πύλες της στη Θεσσαλονίκη στη ΔΕΘ.

Θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Μαΐου και διοργανώνεται από την εκθεσιακή εκδοτική εταιρεία ΑΤΟΥ υπό την αιγίδα της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών και του Παγκόσμιου Οργανισμού Λειτουργών Κηδειών FIAT IFTA κι έχει την οικονομική στήριξη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Η έκθεση, κερδίζει χρόνο με το χρόνο το ενδιαφέρον όλο και περισσότερων λειτουργών και επαγγελματιών του κλάδου, ενώ αυξάνονται και οι εκθέτες που συμμετέχουν όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και απ’ όλο τον κόσμο. Στη φετινή έκθεση, συμμετέχει πλήθος εκθετών, ενώ και η προσέλευση των επισκεπτών αναμένεται ιδιαίτερα μεγάλη.

Στα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή το μεσημέρι, παρευρέθησαν εκπρόσωποι τοπικών και πολιτικών φορέων της Β. Ελλάδος.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος Νίκος Αγγελέτος, τόνισε ότι «Σε συνδυασμό με το Συνέδριο που υλοποιεί η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, για την εξέλιξη του λειτουργήματος στις σύγχρονες κοινωνικές απαιτήσεις, το Σάββατο 11 Μαΐου στο ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ, αποδεικνύεται ότι, κάθε κλάδος θα πρέπει να εξελίσσεται μέσα από πρωτοβουλίες και καινοτόμες ιδέες και μέσω της FUNERAL EXPO που μετρά ήδη τέσσερα χρόνια ζωής, αυτό γίνεται στην πράξη. Το λειτούργημά μας, μετά από δεκαετίες φτάνει η ώρα που γυρίζει σελίδα».

Ο κ. Αγγελέτος ευχαρίστησε την εκθεσιακή εκδοτική εταιρεία ΑΤΟΥ και τον Νίκο Βαξεβάνη, που όπως είπε «αποτελεί τον «στηλοβάτη» της έκθεσης» κι εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι μέσα από τους δίαυλους επικοινωνίας και συνεργασίας που έχουν αναπτυχθεί, θα ακολουθήσουν κι άλλες διοργανώσεις, προς όφελος του λειτουργήματος.

Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος Μιχάλης Παναγιώτου, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «Στην έκθεση αυτή, οι λειτουργοί θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν, να ανταλλάξουν απόψεις για επαγγελματικά θέματα και να αξιολογήσουν προϊόντα και υπηρεσίες για να αναδείξουν περισσότερο το λειτούργημα που επιτελούμε. Ένα λειτούργημα, στο οποίο η Πολιτεία  θα έπρεπε να ενσκήψει με περισσότερο ενδιαφέρον και προσοχή και να αφουγκραστεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος».

Ο Αντιπρόεδρος Κεντρικής Μακεδονίας Νέστωρας Νικολόπουλος, δήλωσε ότι η έκθεση αυτή, προσελκύει κάθε χρόνο όλο και περισσότερους επισκέπτες, ενώ ταυτόχρονα αυξάνονται και οι εκθέτες που συμμετέχουν κι όπως πρόσθεσε «Οι νέοι επαγγελματίες στον κλάδο μας, επιζητούμε δράσεις και πρωτοβουλίες που αναβαθμίζουν το λειτούργημά μας. Μπορούμε και θέλουμε να εξελίξουμε τον κλάδο μας, αλλά σε αυτό χρειαζόμαστε αρωγούς και συνοδοιπόρους και την Πολιτεία.

Τέλος, ο Πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος Χρήστος Παντέλης, ανέφερε ότι οι λειτουργοί βρίσκουν το «σπίτι» τους και θα μπορούν μεταξύ άλλων να πραγματοποιήσουν απευθείας κερδοφόρος εμπορικές συναλλαγές που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη της ανταγωνιστικότητας της επιχείρησης τους.

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221