21:46
13/05/2022
Άνοιξε τις πύλες της η 6η Funeral Expo – Με περίπτερο συμμετέχει η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος - photos

Παρουσία πλήθους εκθετών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 13 Μαΐου, τα εγκαίνια της 6ης Διεθνούς Έκθεσης Εξοπλισμού γραφείου Τελετών και Κοιμητηρίων – Funeral Expo 2022.

Η έκθεση πραγματοποιείται στο Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO (ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 10) στη Θεσσαλονίκη, από την Παρασκευή 13 έως την Κυριακή 15 Μαΐου υπό την αιγίδα της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος και της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλίας και με τη συμμετοχή του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Ιδιοκτήτες γραφείων τελετών, κατασκευαστές μνημείων, εμπόρους ταφικών ειδών και εξοπλισμού κοιμητηρίου και όλοι οι επαγγελματίες του κλάδου, δίνουν ραντεβού στη Θεσσαλονίκη, όπου έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν και να επικοινωνήσουν με τους καλύτερους κατασκευαστές και επαγγελματίες του κλάδου για νέα προϊόντα από την ελληνική και διεθνή αγορά.

Τα εγκαίνια τίμησε με την παρουσία του ο Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Θεοτοκάτος Ερωτόκριτος ο οποίος μαζί με τον Πρόεδρο Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος Νίκο Αγγελέτο έκοψαν την κορδέλα των εγκαινίων.

Την εκδήλωση των εγκαινίων προλόγισε ο υπεύθυνος της εκδοτικής εταιρείας ΑΤΟΥ Νίκος Βαξεβάνης, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο Αντιδήμαρχος κ. Θεοτοκάτος.
Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος Νίκος Αγγελέτος ανέφερε στον χαιρετισμό του «Μετά από δύο χρόνια πανδημίας και περιοριστικών μέτρων, είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε πάλι στην 6h FUNERAL EXPO στον φιλόξενο χώρο της HELEXPO στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης.
Μέσα στα χρόνια της πανδημίας, μπορεί να στερηθήκαμε πολλά, ωστόσο η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, συνέχισε τις επαφές με φορείς και την Πολιτεία και δεν σταμάτησε ούτε στιγμή, να λαμβάνει πρωτοβουλίες για την εξωστρέφεια της Ένωσης και την εκπαίδευση των μελών της.
Η FUNERAL EXPO μετρώντας έξι χρόνια ζωής, έχει πλέον καθιερωθεί στις συνειδήσεις όλων των επαγγελματιών πένθιμων τελετών. Κατάφερε να αντέξει και να μείνει όρθια στην υγειονομική κρίση. Θα ήθελα γι ακόμη μία φορά, να ευχαριστήσω την εκδοτική εταιρεία ΑΤΟΥ για την συνεργασία καθώς και τον Νίκο Βαξεβάνη, την “ψυχή” αυτής της διοργάνωσης». Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τη δημοτική Αρχή Θεσσαλονίκης για τη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί για θέματα που υπάρχουν κι ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εργασίες της έκθεσης.
Από την πλευρά του ο Αντιπρόεδρος Κεντρικής Μακεδονίας Νέστωρας Νικολόπουλος, επεσήμανε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό του ότι «Το γεγονός ότι η έκθεση αυτή, προσελκύει κάθε χρόνο όλο και περισσότερους επισκέπτες και ταυτόχρονα αυξάνονται και οι εκθέτες που συμμετέχουν, σημαίνει ότι ο κλάδος εξελίσσεται, ωστόσο θα πρέπει να γίνουν ακόμη περισσότερα βήματα.
Ειδικά οι νέοι επαγγελματίες, θα πρέπει να επιζητούμε την εξέλιξη την καινοτομία στο λειτούργημα που επιτελούμε και μέσα από αυτή την έκθεση μπορούμε να το κάνουμε πράξη».

www.hufes.gr-6-funeral-expo-6-funeral-expo-1
FUNERAL2
FUNERAL3
FUNERAL4
FUNERAL5
FUNERAL6
FUNERAL7
FUNERAL8
FUNERAL9
FUNERAL10
FUNERAL19
FUNERAL11
FUNERAL12
FUNERAL14
FUNERAL13
FUNERAL15
FUNERAL16
FUNERAL17
FUNERAL18
FUNERAL21
FUNERAL22
FUNERAL23
FUNERAL24
FUNERAL25
FUNERAL26
FUNERAL27
ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221