19:53
26/10/2015
Άρθρο του Μιχάλη Παναγιώτου

Γίνε μέλος στην Ένωση

Ο Μιχάλης Παναγιώτου, Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Λειτουργών Κηδειών Ελλάδος, τονίζει τους 17 λόγους που πρέπει  να γίνει κάποιος μέλος στην Ένωση!

  1. Η ισχύς εν τη ενώσει! Όσο περισσότερο δυναμώνουμε την Ένωση, τόσο πιο ισχυρή την καθιστούμε ώστε να μπορέσει σύντομα να έχει στο δυναμικό της το 50% των Λειτουργών Κηδειών ανά την Επικράτεια.
  2. Η ‘Ενωση εκπροσωπεί τον κλάδο των Λειτουργών Κηδειών Ελλάδος έναντι όλων των Φορέων, Κρατικών-Δημοσίων και Ιδιωτικών. Παρεμβαίνει και διαμορφώνει αποφάσεις κρίσιμες για τον κλάδο προς το συμφέρον των μελών της.
  3. Τα μέλη μας βλέπουν ακόμη και αυτή τη δύσκολη εποχή της κρίσης τη δυνατότητα για ευκαιρίες με αίσθημα πάντα ευθύνης απέναντι στους πολίτες για το δύσκολο λειτούργημα που ασκούμε.
  4. Στις εποχές που διανύουμε είναι αναγκαίο να είμαστε ενημερωμένοι και σε συνεχή επαγρύπνηση. Η Ένωση γνωρίζοντας αυτό το γεγονός στέλνει ενημερωτικά σημειώματα και σύντομα και newsletters με πληροφορίες που αφορούν στον κλάδο καθώς επίσης ενημερώνει για τυχόν αλλαγές ή ειδήσεις για τις νέες νομοθεσίες και διατάξεις μέσα από την ηλεκτρονική ιστοσελίδα της www.hufes.gr, με φαξ, με τηλεφωνική επικοινωνία και με e-mail.
  5. Η Ένωση ασχολείται μεταξύ άλλων με την επίλυση των νομικών και φορολογικών ζητημάτων του κλάδου, γεγονός προς όφελος όλων μας.
  6. Με τη συμμετοχή σου στην Ένωση ο κλάδος αποκτά δύναμη και  μεγαλύτερη εκπροσώπηση στα θεσμικά όργανα της Πολιτείας ώστε σύντομα να γίνει ο επίσημος και ισότιμος συνομιλητής της.
  7. Η Ένωση παρεμβαίνει άμεσα σε δίκαια και νόμιμα αιτήματα των μελών της.
  8. Τα μέλη της  Ένωσης συνεργάζονται στενά και ανταλλάσουν απόψεις προς όφελος των επιχειρήσεών τους.
  9. Τα μέλη της Ένωσης πληροφορούνται άμεσα για τις εξελίξεις στο χώρο, για τις νέες νομοθεσίες και διατάξεις που αφορούν τον κλάδο μας, μέσω της ιστοσελίδας, με –email ή φάξ.
  10. Τα μέλη της ‘Ενωσης μπορούν να έχουν συμβουλευτικές υπηρεσίες για νομικά-τεχνικά –οικονομικά- λειτουργικά προβλήματα που τυχόν αντιμετωπίζουν.
  11. Τα γραφεία της Ένωσης είναι το « σπίτι » του κάθε Λειτουργού Γραφείου Κηδειών.
  12. Τα μέλη της Ένωσης έχουν έγκυρη πληροφόρηση με ενημερώνονται με e-mail ή FAX ακόμη και για επείγοντα θέματα που τυχόν προκύψουν. Παράλληλα τα μέλη, έχουν την δυνατότητα επικοινωνώντας τηλεφωνικά με την Ένωση να ενημερώνονται άμεσα για οποιοδήποτε θέμα.
  13. Η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος οραματίζεται και παλεύει ώστε το λειτούργημα που ασκούμε να αφορά μόνο τους επαγγελματίες του χώρου και όχι τυχάρπαστους που εισχωρούν παράνομα στον κλάδο με μόνο στόχο το παράνομο κέρδος.
  14. Τα μέλη της Ένωσης συμμετέχουν σε σεμινάρια, συνέδρια, ημερίδες, διαγωνισμούς που αφορούν τον κλάδο.
  15. Το σήμα μέλους της Ένωσης αποτελεί την εγγύηση της παροχής υπηρεσιών από νόμιμο εκπρόσωπο του κλάδου, αφού για να εγγραφεί κάποιος μέλος πρέπει να τηρεί όλα τα απαιτούμενα προσόντα.
  16. Τα μέλη της Ένωσης καταθέτουν προτάσεις, κάνουν συστάσεις και είναι ισότιμα απέναντι στους συναδέλφους τους ώστε να επιλύονται τα μεγάλα προβλήματα του κλάδου.
  17. Τα μέλη μας είναι πολύτιμοι αρωγοί στη δημιουργία νομοθεσίας που θα εξασφαλίζει διαφάνεια στον κλάδο, θα πιστοποιεί τους σοβαρούς επαγγελματίες και θα απομακρύνει οριστικά τους τυχάρπαστους του χώρου.

Γίνε και εσύ σήμερα μέλος της Ένωσης Λειτουργών Κηδειών Ελλάδος ή αν είσαι ήδη μέλος, ανανέωσε τη συνδρομή σου.

Τρόπος πληρωμής για την Εγγραφή Μέλους και την Ανανέωση Συνδρομής

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221