20:14
22/03/2020
Ανακοίνωση της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος

Μετά την απόφαση της κυβέρνησης για απαγόρευση κυκλοφορίας και τις παραμέτρους αυτής, η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος αναφέρει ότι:

Οι λειτουργοί γραφείων κηδειών καλούνται να συμμορφωθούν με τις αποφάσεις της κυβέρνησης και τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί.

Να φέρουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα σε κάθε μετακίνησή τους, όπως επίσης είτε βεβαίωση Τύπου Β'  - Δελτίο μετακίνησης, είτε υπεύθυνη δήλωση που θα συμπληρώνουν σε λευκό χαρτί όπου θα αναγράφεται τα απαραίτητα στοιχεία όπως (ονοματεπώνυμο - διεύθυνση κατοικίας - λόγος και τόπος μετακίνησης), είτε με sms στο 13033 (χωρίς χρέωση) κάθε φορά που θα απαιτείται για να μεταβούν για τις τελετές.

Για τους εργαζόμενους που απασχολούνται σε γραφεία κηδειών, οι ιδιοκτήτες λειτουργοί, θα συμπληρώσουν εφάπαξ - μία φορά, το ειδικό έντυπο Τύπου Α' το οποίο θα φέρουν μαζί τους οι εργαζόμενοι προκειμένου να μεταβαίνουν στην εργασία τους.

Η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, ενημερώνει ότι θα αναρτήσει στην ιστοσελίδα της, τα δύο έντυπα τα οποία θα μπορεί ο οποιοσδήποτε να εκτυπώνει και να συμπληρώνει.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221