Ανακοίνωση της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος
20:14

Μετά την απόφαση της κυβέρνησης για απαγόρευση κυκλοφορίας και τις παραμέτρους αυτής, η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος αναφέρει ότι:

Οι λειτουργοί γραφείων κηδειών καλούνται να συμμορφωθούν με τις αποφάσεις της κυβέρνησης και τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί.

Να φέρουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα σε κάθε μετακίνησή τους, όπως επίσης είτε βεβαίωση Τύπου Β'  - Δελτίο μετακίνησης, είτε υπεύθυνη δήλωση που θα συμπληρώνουν σε λευκό χαρτί όπου θα αναγράφεται τα απαραίτητα στοιχεία όπως (ονοματεπώνυμο - διεύθυνση κατοικίας - λόγος και τόπος μετακίνησης), είτε με sms στο 13033 (χωρίς χρέωση) κάθε φορά που θα απαιτείται για να μεταβούν για τις τελετές.

Για τους εργαζόμενους που απασχολούνται σε γραφεία κηδειών, οι ιδιοκτήτες λειτουργοί, θα συμπληρώσουν εφάπαξ - μία φορά, το ειδικό έντυπο Τύπου Α' το οποίο θα φέρουν μαζί τους οι εργαζόμενοι προκειμένου να μεταβαίνουν στην εργασία τους.

Η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, ενημερώνει ότι θα αναρτήσει στην ιστοσελίδα της, τα δύο έντυπα τα οποία θα μπορεί ο οποιοσδήποτε να εκτυπώνει και να συμπληρώνει.

Πρόσφατα Άρθρα 
SMS 13033
ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ
ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΤ’ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ
 Αποστολή SMS
Μπορείτε να στείλετε από το κινητό σας μήνυμα SMS στον αριθμό 13033 χωρίς χρέωση.
Το SMS πρέπει να είναι της μορφής:
X κενό ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίαςόπου Χ ο λόγος εξόδου 
με τον αριθμό 1, 2, 3, 4, 5, 6 που αντιστοιχεί στις παρακάτω αιτιολογίες:

1. Μετάβαση σε φαρμακείο ή επίσκεψη στον γιατρό, εφόσον αυτό συνιστάται μετά από σχετική επικοινωνία.
2. Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ), όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους.
3. Μετάβαση στην τράπεζα, στο μέτρο που δεν είναι δυνατή η ηλεκτρονική συναλλαγή.
4. Κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.
5. Μετάβαση σε τελετή (π.χ. κηδεία, γάμος, βάφτιση) υπό τους όρους που προβλέπει ο νόμος ή μετάβαση διαζευγμένων γονέων ή γονέων που τελούν σε διάσταση που είναι αναγκαία για τη διασφάλιση της επικοινωνίας γονέων και τέκνων, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.
6. Σωματική άσκηση σε εξωτερικό χώρο ή κίνηση με κατοικίδιο ζώο, ατομικά ή ανά δύο άτομα, τηρώντας στην τελευταία αυτή περίπτωση την αναγκαία απόσταση 1,5 μέτρου.
Θα λαμβάνετε ως απάντηση:
Μετακίνηση κενό X κενό ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας
ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221