08:45
01/06/2020
Ανακοίνωση της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος Νίκος Αγγελέτος και το Διοικητικό Συμβούλιο, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους έξι Βουλευτές της ΝΔ και συγκεκριμένα (με αλφαβητική σειρά), τον Βουλευτή Ιωαννίνων κ. Γεώργιο Αμυρά, την Βουλευτή Ηλείας κ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, τον Βουλευτή Πέλλας κ. Βασίλειο Βασιλειάδη και τους Βουλευτές Μαγνησίας κ.κ. Αθανάσιο Λιούπη, Ζέττα Μακρή και Κωνσταντίνο Μαραβέγια, οι οποίοι, το προηγούμενο διάστημα κατέθεσαν αναφορές στο Υπουργείο Υγείας, σε συνέχεια της επιστολής μας, σχετικά με την αδειοδότηση των γραφείων κηδειών – μελών της Ένωσης, για τη λειτουργία ψυκτικών θαλάμων.

Στους παραπάνω Βουλευτές, έχει σταλεί από την Ένωση, προσωπικά στον καθένα ευχαριστήρια επιστολή.

Υπενθυμίζεται ότι, η Ένωση απευθύνθηκε συνολικά σε όλο το Ελληνικό Κοινοβούλιο, καθώς και στο Υπουργείο Υγείας, το οποίο μέχρι και σήμερα δεν έχει απαντήσει επίσημα στην Ένωση, παρά μόνο στις αναφορές των παραπάνω Βουλευτών.

Η Ένωση θα συνεχίζει να παλεύει για ένα πάγιο και διαχρονικό, δεδομένου ότι, σύμφωνα με την επιστημονική κοινότητα, δεν έχει ξεπεραστεί ο κίνδυνος της πανδημίας του κορονοϊού.

Όπως έχει πει κι ο Θεόδωρος Ρούζβελτ “Μόνο μέσα από σκληρή δουλειά και επώδυνη προσπάθεια, με ασίγαστη ενεργητικότητα και αποφασιστικό θάρρος μπορούμε να προχωρήσουμε σε καλύτερα πράγματα”

Δεν πτοούμαστε…

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας...

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221