21:28
02/02/2018
Απεβίωσε στις 19 Ιανουαρίου 2018 ο πρώτος αντιπρόεδρος της FIAT-IFTA Mr.Akinori Matsui

Απεβίωσε στις 19 Ιανουαρίου 2018 ο πρώτος αντιπρόεδρος της FIAT-IFTA Mr.Akinori Matsui

Πρόεδρος Σωματείου Τελετών Ιαπωνίας 全日本葬祭業協同組合連合会 (全葬連)

Πρώτος Αντιπρόεδρος της FIAT-IFTA

Εκ μέρους των Επίτιμων Προέδρων: ο Bill Hocker (ΗΠΑ) και Dirk van Vuure Sr. (Ολλανδία) και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της FIAT-IFTA εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους συγγενείς του. Μετά το 7ο σύνέδριο της FIAT-IFTA, ο κύριος Ακινόρι Ματσούι διαδέχτηκε τον Απρίλιο του 2002 στο Κιότο της Ιαπωνίας, τον τότε πρόεδρο της FIAT-IFTA Jiro Yoshida ως I.C.D. Αντιπρόσωπος για τη συνεργασία όλων των γραφείων τελετών της Ιαπωνίας.

Όλοι έχουμε παρατηρήσει τη μεγάλη ενέργεια που ο κ. Matsui έθεσε στο έργο του για την Ομοσπονδία της FIAT-IFTA. Μαζί με την όμορφη σύζυγό του Etsuko Matsui, είχε παρακολουθήσει όλα τα γεγονότα της FIAT-IFTA από τότε που συμμετείχε στην Ομοσπονδία. Κατά το 12ο συνέδριο FIAT-IFTA, τον Μάιο του 2012 στο Δουβλίνο - Ιρλανδία, ο κ. Matsui εξελέγη και ορίστηκε ο 3ος Αντιπρόεδρος της FIAT-IFTA. Είχε αποδείξει στο Διοικητικό Συμβούλιο ότι είναι ενας έντιμος και ειλικρινής διευθυντής ο οποίος λειτούργησε με μεγάλη ακεραιότητα κατά τη διάρκεια των διαδικασιών εφαρμογής του νέου Συντάγματος και Κανονισμών της FIAT-IFTA.

Χάρη στην επιμονή του, εκτέλεσε το καθήκον να αναπτύξει και να εφαρμόσει το Πρόγραμμα Ανταλλαγής Κηδείας FIAT-IFTA που θα αναπτυχθεί πλήρως αυτό το έτος. Με μεγάλη προσοχή παρακολούθησε προσωπικά τον Σεπτέμβριο του 2017, την πρώτη πιλοτική συνάντηση αυτού του φιλόδοξου προγράμματος ανταλλαγής. Όλοι μας λυπούμαστε πολύ που μερικούς μήνες πριν από τα εγκαίνιά του ως Πρόεδρος της FIAT-IFTA 2018 - 2020 ο κ. Akinori Matsui αποχώρησε απο κοντά μας.

Θα τον θυμόμαστε για την αίσθηση της παράδοσης στην κηδεία, τις ικανότητες διαχείρισης και τον ευγενή τρόπο επικοινωνίας του στις συνεδριάσεις του συμβουλίου της FIAT-IFTA.

Η Πρόεδρος Τερέζα Σααβέρδα Αντράντε - Βολιβία

Τα συλλυπητήρια εκφράζει στην FIAT-IFTA και ο Πρόεδρος του HUFES κ.Νικόλαος Αγγελέτος.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221