18:23
24/01/2021
Διαδικτυακό σεμινάριο της Ένωσης Λειτουργών Ελλάδος με θέμα: Αρχές υγιεινής κι ασφάλειας κατά τον χειρισμό των νεκρών σωμάτων

Νέο διαδικτυακό σεμινάριο προγραμματίζει το Δ.Σ. της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, για ΜΕΛΗ της Ένωσης ΔΩΡΕΑΝ.

Το διαδικτυακό σεμινάριο προγραμματίζεται για την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 19.00, με θέμα «Αρχές υγιεινής & ασφάλειας κατά τον χειρισμό νεκρών σωμάτων».

Εισηγήτρια θα είναι η κ. Κάτια Παναγιώτη, Βιολόγος, Καθηγήτρια του κολεγίου CDA Πάφου.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 100 άτομα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η διάρκεια του σεμιναρίου θα είναι δύο ώρες και οι συμμετέχοντες μετά την ολοκλήρωση της εισήγησης, θα μπορούν να υποβάλλουν ερωτήσεις.

Το σεμινάριο στηρίζουν το Επιμελητήριο Μαγνησίας και το CDA College.

Βιογραφικό

Η Κάτια Παναγιώτη είναι βιολόγος, Διδακτικό μέλος του κολεγίου CDA Πάφου και Διδακτικό μέλος και συνεργάτιδα στο ιδιωτικό φροντιστήριο «Το Πολύτροπον». Διδάσκει κυρίως μαθήματα Βιολογίας, Βιοχημείας και Υγιεινής σε επίπεδο δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Είναι απόφοιτος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης με πιστοποίηση Κατεύθυνσης Μοριακής Βιολογίας & Βιοϊατρικής κι έχει συμμετάσχει σε πλήθος επιστημονικών συνεδρίων.

Έχει παρουσιάσει εργασίες της σε συνέδρια, ήταν επιστημονική συνεργάτιδα και γραμματέας στην ΕΣΑΥ (Εταιρεία Σεξουαλικής και Αναπαραγωγικής Υγείας) κι από το 2017 μέχρι σήμερα είναι Επιστημονική συνεργάτιδα στο σχεδιασμό, επίβλεψη και συντονισμό της νέας Παλαιοντολογικής Έκθεσης του ενυδρείου Παραλιμνίου «Ocean Aquarium».

Παράλληλα είχε εθελοντική συμμετοχή σε παλαιοντολογικές ανασκαφές σε Κρήτη και Κύπρο.

ΦΟΡΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221