10:36
30/07/2019
“Εξομολογητής νεκρών”: Ο απίστευτος λόγος που ένας άνδρας διακόπτει κηδείες

Μια απίστευτη δουλειά κάνει ένας άνδρας από την Αυστραλία, ο οποίος είναι… εξομολογητής νεκρών. Ο Μπιλ Έντγκαρ, ιδιωτικός ντετέκτιβ, αναλαμβάνει να πει εκ μέρους των πελατών του αυτά που ήθελαν, αλλά δεν μπόρεσαν ή δεν πρόλαβαν να πουν.

Οι ενδιαφερόμενοι τον προσλαμβάνουν για να διαβάσει κάποια αποκαλυπτική επιστολή στην κηδεία τους, να κάνει κάτι για λογαριασμό τους αφού πεθάνουν ή ακόμα και να αφαιρέσει αντικείμενα που δεν θέλουν να βρεθούν στο σπίτι τους μετά το θάνατό τους.

Όπως παραδέχθηκε ο ίδιος σε συνέντευξή του στην Gold Coast Bulletin, η δουλειά του δεν είναι εύκολη γι’ αυτό και αμείβεται με μερικές χιλιάδες δολάρια.

Ο Έντγκαρ θυμήθηκε την περίπτωση ενός 79χρονου άνδρα που αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και γνώριζε πως σε λίγες μέρες θα πέθανε. Έτσι, του έδωσε έναν φάκελο και του ζήτησε να τον διαβάσει στην κηδεία του.

Αρχικά φοβόταν τις αντιδράσεις των ανθρώπων που εκείνη την ώρα θρηνούσαν, αλλά έπρεπε να κάνει την δουλειά του και διέκοψε την κηδεία ενώ μιλούσε ο καλύτερός του φίλος: «Ξέρω ότι προσπαθούσες να πηδήξεις την γυναίκα μου. Στην σύζυγό μου θα ήθελα να πω ότι την αγαπώ όσο τίποτε άλλο που δεν μπήκε στην διαδικασία να κάνει αυτά που ήθελε ο φίλος μου. Θα σε σκέφτομαι για πάντα», είπε.

Στη συνέχεια διάβασε μία λίστα από ονόματα. «Μπορείτε να σηκωθείτε παρακαλώ; Να πάτε να γ*μηθείτε. Δεν σας έχω δει εδώ και 30 χρόνια. Τι κάνετε εδώ;», είπε, ενώ παραδέχθηκε ότι οι μισοί από τους παρευρισκόμενους έφυγαν γρήγορα μην τυχόν ειπωθεί κάτι και για εκείνους.

Σε άλλη περίπτωση, μια ηλικιωμένη ηλικιωμένη γυναίκα τον είχε προσλάβει για να στέλνει ένα γράμμα κάθε μήνα στον άνδρα της, στο οποίο του έγραφε πόσο πολύ τον αγαπούσε. Μάλιστα, αυτό θα έπρεπε να έχει σταλεί από ένα μικρό χωριό, το οποίο το ζευγάρι αγαπούσε να επισκέπτεται.

Μετά από 12 μήνες το περιεχόμενο του γράμματος θα άλλαζε, καθώς η γυναίκα ήθελε να γραφτεί το εξής: «Μην με ξεχάσεις ποτέ, γιατί ούτε και εγώ πρόκειται να σε ξεχάσω ποτέ».

Σύμφωνα με τον Έντγκαρ, αρκετές από τις εξομολογήσεις που καλείται να πραγματοποιήσει αφορούν διάφορες παρανομίες, όπως κλέψιμο χρημάτων, στην περίπτωση όμως που είναι κάτι είναι πολύ σοβαρό είναι αναγκασμένος να πάει στην αστυνομία.

Πηγή

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221