11:36
08/07/2021
Εργαστήρια μεταθανάτιας αισθητικής κι αποκατάστασης στο Κολέγιο CDA

Αναγνωρίζοντας ότι η τεχνογνωσία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, το Κολέγιο CDA της Κύπρου, παρέχει στους σπουδαστές του, εργαστήρια υψηλών προδιαγραφών για την πρακτική άσκηση των φοιτητών στα τμήματα που λειτουργεί.

Οι απόφοιτοι του τμήματος επαγγελμάτων κηδείας του Κολεγίου CDA, στο πλαίσιο της διετούς φοίτησής τους, ασχολήθηκαν με τη “Μεταθανάτια Αισθητική και Αποκατάστασ用κι έκαναν πρακτική, στα ειδικά διαμορφωμένα κι πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια του Κολεγίου.

Στο πλαίσιο του παραπάνω μαθήματος, με υπεύθυνη Καθηγήτρια την κ. Παναγιώτα Φιλίππου και καθηγητές τους κ.κ. Άντρη Ιωάννου, Χρίστο Μιχαήλ και Αναστασία Βανέλη, οι φοιτητές εκπαιδεύτηκαν στο πρακτικό κομμάτι με το τρισδιάστατο μακιγιάζ – Σπέσιαλ Εφέ – Τεχνική προσθετικού μακιγιάζ – Καμουφλάζ – Κέρινη επικάλυψη - Πρακτική εξάσκηση στην κατασκευή μύτης και πηγουνιού κλπ με κερί - Κηρώδη Υλικά - Σπέσιαλ εφέ για Tρισδιάστατες Mεταμορφώσεις.

Κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης, έγινε ανάλυση κι εφαρμογή προϊόντων βάσης ( supra, aqua, derma wax, nose putty, latex, sealer, spirit gum)που χρησιμοποιούνται καθώς και είδη και σύσταση υλικών ψιμυθίωσης για ουλές, εγκαύματα, τραύματα κ.λ.π

Οι φοιτητές μελέτησαν πως γίνεται η ανατύπωση μύτης από κερί σε Latex κι εξασκήθηκαν στην αντιγραφή - ανατύπωση μύτης από κερί σε Latex, στην εφαρμογή προσθετικών με Latex, καθώς και στην τοποθέτηση ειδικών έτοιμων κατασκευών κάλυψης σημείων από διάφορους τραυματισμούς σε Latex κι ασχολήθηκαν μεταξύ άλλων, με τις μεθόδους τοποθέτησης γενιών, ξύρισμα γενιών σε μια σορό, τοποθέτηση ψεύτικων φρυδιών και τατουάζ φρυδιών.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221