09:21
02/07/2021
Εργαστήρια προσομοίωσης τοξικολογικών αναλύσεων στο Κολέγιο CDA

Ενθουσιασμένοι  δηλώνουν οι απόφοιτοι του τμήματος επαγγελμάτων κηδείας του Κολεγίου CDA από το μάθημα της Βιοχημείας / Χημείας / Τοξικολογίας και τα εργαστήρια που έκαναν με υπεύθυνο καθηγητή τον Δρ Ορφανίδη Αμβρόσιο, PhD, MSc, BSc Χημικό – Τοξικολόγο.

Στο πλαίσιο των παραπάνω μαθημάτων, ο καθηγητής με τους φοιτητές, είχαν τη δυνατότητα μέσα από τα εργαστήρια του Κολεγίου, να προσομοιάσουν τοξικολογική προκατεργασία δείγματος κι αξιολόγησης αποτελεσμάτων.

Οι φοιτητές έδειξαν ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον στο κομμάτι των αναλύσεων δειγμάτων κι όπως και ο ίδιος ο καθηγητής δήλωσε "Ήταν πολύ θετικό το feedback των φοιτητών".

Στο πλαίσιο των μαθημάτων, έγινε στα εργαστήρια του Κολεγίου μεταξύ άλλων, προκατεργασία εικονικού δείγματος αίματος και ούρων - όχι επικίνδυνων βιολογικών υλικών και ανάλυση σε όργανο κι εξηγήθηκαν όλες οι βασικές αρχές προκατεργασίας κι ανάλυσης,  προκειμένου οι φοιτητές να δούνε πως λειτουργούν κάποια όργανα και τι βλέπουν οι τοξικολόγοι, προκειμένου να υπάρξει μια προσέγγιση όχι μόνο θεωρητική αλλά και πρακτική.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221