12:15
16/03/2017
Εφαρμογή βγάζει selfie με 3D ομοιώματα των νεκρών αγαπημένων μας!

Η εφαρμογή μπορεί να λειτουργήσει, μόνο αν τα άτομα που έχουν πεθάνει, είχαν φτιάξει avatar του εαυτού τους, όσο ήταν εν ζωή
Μια ομολογουμένως παράξενη εφαρμογή δημιουργήθηκε στη Νότια Κορέα, η οποία επιτρέπει στους χρήστες της να συνομιλούν και να βγάζουν φωτογραφίες σέλφι με αγαπημένα τους άτομα που έχουν φύγει από τη ζωή.

Η εφαρμογή μπορεί να λειτουργήσει, ωστόσο, μόνο αν τα άτομα που έχουν πεθάνει, είχαν δημιουργήσει τρισδιάστατο ομοίωμα, δηλαδή avatar του εαυτού τους, όσο βρίσκονταν στη ζωή.
Η Eun Jin Lim από την εταιρεία Elrois, που δημιούργησε την εφαρμογή, σχολίασε πως οι φωτογραφίες με τα avatars των ανθρώπων που δεν είναι πλέον ζωντανά δεν θα είναι ψεύτικες στιγμές και αναμνήσεις, καθώς τη στιγμή της φωτογραφίας, τα άτομα εκείνα βρίσκονται στο μυαλό μας.

Οι σχεδιαστές της εφαρμογής ελπίζουν πως μελλοντικά, τα κινητά τηλέφωνα θα διαθέτουν την δυνατότητα δημιουργίας τρισδιάστατου ομοιώματος.

Πηγή: http://www.protothema.gr/technology/article/658800/efarmogi-vgazei-selfi-fotografies-me-trisdiastata-omoiomata-ton-nekron-agapimenon-mas-/

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221