22:55
27/12/2020
Ηλεκτρονικά βιβλία ΑΑΔΕ - Πρόγραμμα μηχανογράφησης από την Epsilon Net

Με τη συμμετοχή πλήθος λειτουργών απ’ όλη την Ελλάδα, το εξωτερικό και την Κύπρο, ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020, το δεύτερο διαδικτυακό δωρεάν σεμινάριο, με πρωτοβουλία του Δ.Σ. της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος με θέμα “Ηλεκτρονικά βιβλία ΑΑΔΕ - Pylon Entry Cloud - Λύση μηχανογράφησης από την Epsioln Net”.

Κεντρική εισηγήτρια ήταν η κ. Λίνα Δημητρίου Sales Manager της Epsilon Net.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος Νίκος Αγγελέτος, ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλωσόρισε τους συμμετέχοντες, τονίζοντας ότι το επόμενο σεμινάριο προγραμματίζεται για τέλη Ιανουαρίου με θέμα «Αρχές υγιεινής & ασφάλειας κατά τον χειρισμό νεκρών σωμάτων».

Με τη σειρά της και η κ. Λίνα Δημητρίου ευχήθηκε χρόνια πολλά κι ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Ένωσης Νίκο Αγγελέτο και την Ένωση, για τη δυνατότητα ενημέρωσης που παρέχουν στους λειτουργούς κηδειών.

Παρουσίασε το πρόγραμμα μηχανογράφησης της εταιρείας και τις δυνατότητες που παρέχονται μέσω αυτού στους λειτουργούς κηδειών.

Όπως τόνισε “Δεν εξαλείφεται ο ρόλος του λογιστή αλλά γίνεται πιο σοβαρός, καθώς μετά τη διαβίβαση των στοιχείων από τους λειτουργούς, η συνέχεια είναι δυσκολότερη από τον λογιστή, για τη διασταύρωση”.

Επίσης, από 1ης Ιανουαρίου 2021, είναι υποχρεωτική η καταχώρηση των στοιχείων, χωρίς να προβλέπονται πρόστιμα, ώστε να προσαρμοστούν όλες οι επιχειρήσεις και να γνωστοποιούν τα στοιχεία τους για τη χρήση του 2021.

Η κ. Δημητρίου, εξήγησε πως “ανεβαίνουν” στην πλατφόρμα τα παραστατικά και πως λειτουργεί η εφαρμογή που θα συνδεθεί στο MyData, προσθέτοντας ότι μέχρι 31 Μαρτίου 2021 θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί και η αναβάθμιση των ταμειακών μηχανών.

Από τους συμμετέχοντες, υποβλήθηκαν διάφορες ερωτήσεις για την εφαρμογή, το πρόγραμμα και τη διαδικασία, ενώ καθοριστική ήταν και η παρουσία του φοροτεχνικού της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος κ. Νίκου Παπαργυρόπουλου.

Κλείνοντας η κ. Δημητρίου, κάλεσε τους λειτουργούς να ξεκινήσουν να εφαρμόζουν το πρόγραμμα και να προσαρμόζονται, προσθέτοντας ότι η ίδια είναι στο πλευρό των λειτουργών και θα βοηθήσει προς πάσα κατεύθυνση για να ενταχτούν στο πρόγραμμα μηχανογράφησης, συμβάλλοντας στο καλύτερο αύριο του κλάδου.

Για τα μέλη της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος ισχύει η ακόλουθη προσφορά:

ΛΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Αθήνα | Λεωφ. Συγγρού 350, 176 74

Θεσσαλονίκη | Πάροδος 17ης Νοέμβρη 87, Ζώνη ΕΜΟ, 555 34

Κιν. 698 1118840

Email [email protected] | www.epsilonnet.gr | www.pylon.gr

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221