10:36
28/05/2020
Ηλικιωμένος που κηδεύτηκε πριν ένα μήνα βρέθηκε να ζει σε ίδρυμα στη Ρόδο - Άγνωστο ποιος είναι ο νεκρός στον τάφο

Διαστάσεις θρίλερ λαμβάνει ο – υποτιθέμενος – θάνατος ενός 73χρονου άνδρα, ο οποίος ενώ υποτίθεται ότι εντοπίστηκε νεκρός και ετάφη, μερικές μέρες μετά βρέθηκε να ζει σε Ίδρυμα Χρονίων Παθήσεων.

Σύμφωνα με τo rodiaki.gr, τον περασμένο μήνα και συγκεκριμένα στις 24 Απριλίου, εντοπίστηκε νεκρός σε αποθήκη ένας άνδρας. Δεν βρέθηκε πάνω του κανένα χαρτί που να πιστοποιεί την ταυτότητά του και οι Αρχές υπέθεσαν ότι πρόκειται για συγκεκριμένο άτομο που διέμενε εκεί και το οποίο είχε μεταφερθεί και άλλες φορές στο νοσοκομείο με σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε. Το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη και κλήθηκε αμέσως η αστυνομία.

Μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο της Ρόδου και εκεί φαίνεται ότι συγγενικό του πρόσωπο βεβαίωσε ότι πρόκειται για τον 73χρονο που διέμενε στην αποθήκη αυτή. Ενημερώθηκαν όλοι οι συγγενείς και έγινε η κηδεία. Χθες το βράδυ όμως, τα παιδιά του ενημερώθηκαν ότι ο… υποτιθέμενος νεκρός, ήταν ζωντανός και φιλοξενούνταν στο ίδρυμα χρονίων παθήσεων στην περιοχή των Κολυμπίων Ρόδου. Στα επίσημα έγγραφα της αστυνομίας πάντως, ο 73χρονος έχει καταχωρηθεί ως νεκρός!

Το ερώτημα που ανακύπτει είναι να διαπιστωθεί ποια είναι η πραγματική ταυτότητα του πτώματος που βρέθηκε στο σημείο της αποθήκης και το οποίο ετάφη στις 25 του περασμένου μήνα στο νεκροταφείο Ρόδου.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η εισαγγελία της Ρόδου ενώ βέβαιο θεωρείται ότι από αύριο το πρωί η ασφάλεια Ρόδου θα ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί. Δεν αποκλείεται επίσης να διαταχθεί και η εκταφή του πτώματος. Εξαφάνιση ατόμου πάντως, δεν είχε δηλωθεί έως και χθες το βράδυ

ΠΗΓΗ

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221