09:23
27/08/2020
ΗΠΑ: Νεαρή κοπέλα που κηρύχθηκε νεκρή δύο φορές επανήλθε στη ζωή στο γραφείο τελετών

Νεαρή κοπέλα στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ ανακηρύχθηκε νεκρή από διασώστες και από νοσοκομείο, αλλά στο γραφείο τελετών αποδείχθηκε πως επανήλθε στη ζωή.

Νεαρή γυναίκα στις ΗΠΑ, η οποία είχε παραδοθεί σε γραφείο τελετών ως νεκρή, τελικά ανακαλύφθηκε πως ήταν ζωντανή, ξεφεύγοντας από έναν φρικιαστικό θάνατο την τελευταία στιγμή.

Όπως ανέφερε το τηλεοπτικό δίκτυο WXYZ, το περιστατικό σημειώθηκε στο Ντιτρόιτ, όταν μέλη του Πυροσβεστικού Σώματος της πόλης Σάουθφιλντ κλήθηκαν την Κυριακή το πρωί να φροντίσουν μια γυναίκα, η οποία δεν ανταποκρινόταν.

Η νεαρή κοπέλα, με το όνομα Τιμέσα Μπουσάμπ, δεν ανάπνεε όταν έφτασαν τα μέλη του πυροσβεστικού σώματος και ύστερα από περίπου μισή ώρα προσπαθειών να την επαναφέρουν στη ζωή, τελικά κηρύχθηκε νεκρή.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας της νεαρής κοπέλας, Τζόφρι Φίγκερ: «Ήταν έτοιμοι να τη βαλσαμώσουν, κάτι το οποίο θα ήταν πολύ τρομακτικό, αν δεν είχε ανοίξει τα μάτια της».
Όπως πρόσθεσε ο δικηγόρος, περιγράφοντας τη διαδικασία: «Θα είχαν αρχίσει να στραγγίζουν το αίμα της, για να είμαι ειλικρινής. Είναι ένας από τους χειρότερους εφιάλτες των ανθρώπων, να κληθεί ασθενοφόρο για να σωθείς και τελικά να σε στέλνουν σε γραφείο κηδειών, μέσα σε μια σακούλα».

«Το γραφείο τελετών άνοιξε τη σακούλα, κυριολεκτικά αυτό συνέβη στην Τιμέσα, και την είδαν ζωντανή, με τα μάτια της ανοιχτά» δήλωσε ο Φίγκερ.
Ο αρχηγός της Πυροσβεστικής δήλωσε πως δεν υπήρξε ένδειξη εγκληματικής ενέργειας για τον θάνατό της, οπότε ενημερώθηκε το Γραφείο Ιατρικών Εξεταστών του Όουκλαντ και έλαβε τα ιατρικά δεδομένα.

«Η ασθενής κηρύχθηκε και πάλι νεκρή και το σώμα δόθηκε στην οικογένεια αμέσως, ώστε να προχωρήσουν με τις απαραίτητες διαδικασίες στο γραφείο τελετών» ανέφερε ο αρχηγός.
Ωστόσο, η Μπουσάμπ βρέθηκε να αναπνέει λίγες ώρες αργότερα από το προσωπικό του γραφείου τελετών.

Πλέον, η γυναίκα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένη και συνδεδεμένη με αναπνευστήρα στο Νοσοκομείο Sinai Grace.

ΠΗΓΗ

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221