16:41
24/05/2024
Η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος στην 8η Funeral Expo - photos

Υπό την αιγίδα και της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος πραγματοποιείται 24 – 26 Μαΐου 2024 στον εκθεσιακό χώρο Helexpo στη Θεσσαλονίκη η 8η Διεθνής Έκθεση εξοπλισμού γραφείων τελετών και κοιμητηρίων.

Μέλη της Διοίκησης της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, βρέθηκαν στους χώρους της έκθεσης κι είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν και να επικοινωνήσουν με τους καλύτερους κατασκευαστές και επαγγελματίες του κλάδου για νέα προϊόντα από την ελληνική και διεθνή αγορά.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος Νίκος Αγγελέτος ανέφερε μεταξύ άλλων “Η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, έχει κάνει άλματα μέσα στα χρόνια λειτουργίας της, επιτυγχάνοντας σημαντικά οφέλη για τον κλάδο των λειτουργών. Βέβαια όλα αυτά στο πλαίσιο συνεχών επαφών με φορείς και την Πολιτεία αλλά και πρωτοβουλιών που αναλήφθηκαν με στόχο την εξωστρέφεια της Ένωσης και του λειτουργήματος των επαγγελματιών κηδείας. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι λειτουργοί θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν, να ανταλλάξουν απόψεις για επαγγελματικά θέματα και να αξιολογήσουν προϊόντα και υπηρεσίες για να αναδείξουν περισσότερο το λειτούργημα που επιτελούμε”.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Μακεδονίας Νέστωρας Νικολόπουλος στον χαιρετισμό του, σημείωσε μεταξύ άλλων “Το γεγονός ότι η έκθεση αυτή, προσελκύει κάθε χρόνο όλο και περισσότερους επισκέπτες και ταυτόχρονα αυξάνονται οι εκθέτες που συμμετέχουν, αποτελεί σημαντική εξέλιξη για των κλάδων, για τους επαγγελματίες κηδείας και για τους συνεργαζόμενους με αυτούς επαγγελματίες. Είναι ενθαρρυντικό ότι οι νέοι επαγγελματίες επιζητούν την καινοτομία και την εξέλιξη του κλάδου αλλά και το γεγονός ότι επαγγελματίες με χρόνια εμπειρίας, επισκέπτονται την έκθεση για να ενημερωθούν. Η παρουσία όλων εδώ, ισχυροποιεί τον θεσμό της έκθεσης που συμβάλλει στην ανάπτυξη του κλάδου καθώς ας μην λησμονούμε ότι το περιβάλλον που καλούμαστε να λειτουργήσουμε είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και οφείλουμε όλοι να επιζητούμε την εξέλιξη”.

Χαιρετισμούς απηύθυναν επίσης, ο Πρόεδρος του Πειθαρχικού της Ένωσης Χρήστος Παντέλης, ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου Μακεδονίας Δαμιανός Καρατζαΐδης, ο Αντιπρόεδρος Ηπείρου Δημήτρης Σπύρου, ο Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης Σπύρος Τζελέπης, ο Πρόεδρος Ομοσπονδίας Επαγγελματιών κι Εμπόρων Θεσσαλονίκης Γιώργος Μουτσογιάννης, ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης π.Κωνσταντίνος και ο εκθέτης Νίκος Βαξεβάνης.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221