14:22
03/06/2016
Η κοιλάδα των νεκρών: Φέρετρα και σκελετοί κάτω από πλατεία της Νέας Υόρκης

Μπροστά σε ένα απίστευτο μακάβριο θέαμα βρέθηκαν υπάλληλοι της πανεπιστημιούπολης του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, όταν κατά τη διάρκεια εργασιών σε κεντρική πλατεία της πόλης βρήκαν φέρετρα με ανθρώπινους σκελετούς και κρανία, θαμμένα κάτω από την πλατεία!
Οι εργάτες έσκαβαν δίπλα στην Washington Square Park, μία από τις πιο αγαπημένες πλατείες της Νέας Υόρκης στο Greenwich Village και στέκι για τους διανοούμενους, τους μουσικούς και τους διαδηλωτές
Ενώ έσκαβαν, ανακάλυψαν δύο υπόγειες κρύπτες με τα φέρετρα- μερικά ακόμα άθικτα – και τους ανθρωπινούς σκελετούς , που υπολογίζονται ότι είναι τουλάχιστον 200 ετών!

nea iorki platei

Αμέσως ενημερώθηκαν οι αρμόδιες αρχές και οι ανθρωπολόγοι, προκειμένου να συλλέξουν τα μακάωρια ευρήματα και να τα εξετάσουν, προκειμένου να προσδιορίσουν την ταυτότητα και τις συνθήκες θανάτου των λειψάνων που βρίσκοταν εκεί για πάνω από δύο αιώνες.
Σύμφωνα με τους αρχαιολόγους, οι κρύπτες πιθανότατα είναι μέρος ενός νεκροταφείου Πρεσβυτεριανής εκκλησίας που βρισκόταν στην περιοχή.

Πηγή: http://www.news.gr/kosmos/hpa/article-wide/243473/h-koilada-ton-nekron-feretra-kai-skeletoi-kato-ap.html

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221