15:22
12/03/2020
Ιταλία: Αναγκάστηκε σε κατ’ οίκον καραντίνα δίπλα στο πτώμα της αδερφής του

Ένα σπαρακτικό βίντεο δημοσίευσε στο Facebook ένας άνδρας ο οποίο αναγκάστηκε να μείνει σε κατ’οίκον καραντίνα δίπλα στο πτώμα της νεκρής αδερφής του, η οποία πέθανε από κορωνοϊό.

Τα γραφεία κηδειών αρνήθηκαν να αφαιρέσουν τη σορό της 47χρονης Teresa Franzese, που πέθανε το βράδυ του Σαββάτου στη Νάπολη της Ιταλίας.

Ο αδελφός της, ο ηθοποιός Luca Franzese, ο οποίος πρωταγωνιστούσε στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά Gomorra, ανήρτησε βίντεο στο Facebook και ζητούσε βοήθεια.

Σε αυτό δήλωσε ότι «η Ιταλία μας έχει εγκαταλείψει».

Στο βίντεο, φαίνεται και η σορός της Teresa. Εξετάστηκε για κορωνοϊό, μετά τον θάνατό της.

Στο βίντεο ο Luca δήλωσε: «Κάνω αυτό το βίντεο για το καλό της Ιταλίας, για το καλό της Νάπολης. Η αδερφή μου πέθανε χθες το βράδυ, πιθανώς λόγω του ιού, και περίμενα απαντήσεις από χθες το βράδυ».

«Έπρεπε να τους αναγκάσω να έρθουν και να κάνουν τις εξετάσεις, έπρεπε να βάλω τον εαυτό μου σε κατ’ οίκον καραντίνα. Μπορεί να έχω τον ιό. Για να κρατήσω ζωντανή την αδελφή μου, προσπάθησα να της κάνω ανάνηψη στο στόμα της και κανείς δεν νοιάστηκε, κανείς δεν με φωνάζει. Είμαστε κατεστραμμένοι, η Ιταλία μας έχει εγκαταλείψει. Αλλά πρέπει να δίνουμε δύναμη ο ένας στον άλλο».

Αρκετά μέλη της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένων παιδιών και ηλικιωμένων γονέων του θύματος, αναγκάστηκαν να παραμείνουν στο σπίτι με το πτώμα της.

ΠΗΓΗ

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221