18:22
01/11/2022
Καινοτομεί το Γραφείο Τελετών Μεγρέμης στην Τρίπολη

Το Γραφείο Τελετών Μεγρέμης  με αίσθημα ευθύνης και λαμβάνοντας υπόψη την ανάπτυξη της τεχνολογίας συνεχίζει να καινοτομεί στην παροχή των επικήδειων τελετών μέσω της ανανεωμένης ηλεκτρονικής του σελίδας.

Μέσω της ιστοσελίδας https://www.megremisfunerals.com, ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί ηλεκτρονικά για όλες τις τελετές και το πρόγραμμα αυτών, που αναλαμβάνει η οικογενειακή επιχείρηση Μεγρέμης στην περιοχή της Αρκαδίας και όχι μόνο. 

Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η συμπαράσταση σε τέτοιες δύσκολες στιγμές είναι σημαντική, το γραφείο τελετών που βρίσκεται στην περιοχή της Τρίπολης, έχει φροντίσει από το 2017, ο επισκέπτης στην ιστοσελίδα να έχει τη δυνατότητα εκφράσει ιδιαιτέρως τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντα από οπουδήποτε και αν βρίσκεται, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Γραφείου, Ημερολόγιο Τελετών https://www.megremisfunerals.com/events. Παράλληλα όποιος επιθυμεί να παρευρεθεί στην εκάστοτε κηδεία ή μνημόσυνο, του παρέχεται χάρτης για να εντοπίζει απευθείας την εκκλησία, όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την εποχή του κορονοϊού με τις αναγκαστικές καραντίνες σημειώθηκαν δεκάδες αποστολές συλλυπητηρίων, μιας και ο κόσμος ενημερωνόταν ηλεκτρονικά και εξέφραζε ιδιαιτέρως τα συλλυπητήρια του, αφού δεν ήταν εφικτό να παρευρεθούν στις τελετές.

Ο Οίκος Τελετών Μεγρέμης  θέλοντας να παραμένει πρωτοποριακός, πριν λίγες μέρες ανανέωσε την ηλεκτρονική σελίδα, προκειμένου να είναι ακόμα πιο εύχρηστη για το κοινό.

Δείτε περισσότερα εδώ https://www.megremisfunerals.com/service/gnoriste-mas

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221