18:01
27/01/2023
Κοπή πίτας της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη

Ανταλλάσσοντας ευχές για τη νέα χρονιά, η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κοιμητηρίου Αναστάσεως του Κυρίου στη Θεσσαλονίκη.
Την βασιλόπιτα ευλόγησαν ο Προϊστάμενος του κοιμητηριακού Ναού Αναστάσεως του Κυρίου Πανοσιολογιώτατος αρχιμανδρίτης π. Νικόλαος Παπαγεωργίου και ο π. Ευθύμιος από την ενορία του κοιμητηρίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Γενικός Γραμματέας Μιχάλης Παναγιώτου, ο Αντιπρόεδρος Μακεδονίας Νέστωρας Νικολόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Μακεδονίας Χρήστος Παντέλης, ο Αντιπρόεδρος Θεσσαλίας & Οικονομικός Επόπτης Θωμάς Κωνσταντέλος και ο επίτιμος Αντιπρόεδρος Ομοσπονδίας Λειτουργών Κηδειών Ελλάδος Δημήτρης Λυρίτσης.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος υπεύθυνος για τα κοιμητήρια του Δήμου Θεσσαλονίκης Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος, ο προϊστάμενος κοιμητηρίων του Δήμου Θεσσαλονίκης Θωμάς Ραμόπουλος, το εκκλησιαστικό συμβούλιο και η επιτροπή της ενορίας Αναστάσεως του Κυρίου.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, αναφέρθηκε στην συνεργασία που έχει οικοδομηθεί με την Ένωση Λειτουργών, προκειμένου να προωθούνται ζητήματα που χρήζουν παρεμβάσεων και επίλυσης και σημείωσε ότι ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμούς για τους ψυκτικούς θαλάμους στο κοιμητήριο Αναστάσεως του Κυρίου και μέχρι τέλη Μαρτίου θα τεθούν σε λειτουργία. Μάλιστα με την λειτουργία των ψυκτικών θαλάμων, θα υπάρξει απόφαση, να μην τελούνται κηδείες τα Σάββατα στα κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου και Μαλακοπής και σε συνεργασία και με τους ιερείς των κοιμητηρίων, θα τελούνται περισσότερες νεκρώσιμες ακολουθίες κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221