12:00
28/02/2024
Κοπή πίτας της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη - photos

Με ευχές για τη νέα χρονιά, η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος και το Σωματείο Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Μακεδονίας έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2024, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κοιμητηρίου Αναστάσεως του Κυρίου στη Θεσσαλονίκη.

Την βασιλόπιτα ευλόγησαν ο Προϊστάμενος του κοιμητηριακού Ναού Αναστάσεως του Κυρίου Πανοσιολογιώτατος αρχιμανδρίτης π. Νικόλαος Παπαγεωργίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Ένωσης Νίκος Αγγελέτος, ο Σωματείο Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Μακεδονίας και Αντιπρόεδρος Μακεδονίας Νέστορας Νικολόπουλος, ο Πρόεδρος Πειθαρχικού Συμβουλίου Χρήστος Παντέλης, η Αντιπρόεδρος Δυτικής Μακεδονίας Ράπτη Αριστούλα, η Αντιπρόεδρος Πέλλας Οικονομίδου Δήμητρα, η Αντιπρόεδρος Κεντρικής Μακεδονίας Τσέτσο Ντορίνα και ο Αντιπρόεδρος Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Δελημπαμιδης Αλέξανδρος.

Επίσης, με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση εκπρόσωποι του δήμου Θεσσαλονίκης, ο εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου για το κοιμητήρια της Θεσσαλονίκης Σπυρίδωνας Τσελέπης, η προϊσταμένη των κοιμητηρίων του δήμου Ολίβια και ο Αντιδήμαρχος κοιμητηρίων δήμου Αλμωπίας Αντώνης Καραμαριάς.

Στον χαιρετισμό του τόσο ο πρόεδρος της Ένωσης Νίκος Αγγελέτος όσο και ο Αντιπρόεδρος Μακεδονίας Νέστορας Νικολόπουλος, ευχαρίστησαν τους παρισταμένους για την παρουσία τους, αναφέρθηκαν στους στόχους και στις ενέργειες της Ένωσης, καθώς και στα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο.

Τα τέσσερα φλουριά πέτυχαν, το ένα ο Πανοσιολογιώτατος αρχιμανδρίτης π. Νικόλαος Παπαγεωργίου, το δεύτερο η Ελπίδα Γκέσιου από τη Θεσσαλονίκη, το τρίτο ο Βασίλειος Πατσάλας από τη Θεσσαλονίκη και το τέταρτο Νικόλαος Παχούμης επίσης από τη Θεσσαλονίκη.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221