09:31
18/01/2019
Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών στη Θεσσαλονίκη (+photos)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα στη Θεσσαλονίκη, έκοψε η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου στην αίθουσα Δεξιώσεων «Αναστάσεως του Κυρίου», στα Νέα Κοιμητήρια Θεσσαλονίκης.

Οι λειτουργοί γραφείων κηδειών αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά και συζήτησαν θέματα που αφορούν τον κλάδο, ενώ ενημερώθηκαν και για τη συνεργασία της Ένωσης με το Κολλέγιο CDA Πάφου, όπου τα μαθήματα του Α’ Εξαμήνου ξεκινούν τον Φεβρουάριο.


Την εκδήλωση, τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος του Κολεγίου CDA Γιώργος Μποσμαλής.

Να σημειωθεί ότι, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Ένωση τίμησε τον Θανάση Νικολόπουλο που έφυγε από τη ζωή πέρυσι τον Απρίλιο, για την πολύτιμη προσφορά του όλα τα χρόνια στην Ένωση.

Την τιμητική πλακέτα, παρέλαβε ο γιος του Νέστωρας Νικολόπουλος, Αντιπρόεδρος Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος Νίκος Αγγελέτος, ευχήθηκε στους συναδέλφους λειτουργούς, Καλή Χρονιά, τονίζοντας τις διεκδικήσεις της Ένωσης Λειτουργών, όπως το ενιαίο νομοθετικό πλαίσιο αλλά και οι Σχολές Επαγγελμάτων Κηδείας.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην 4η FUNERAL expo που θα πραγματοποιηθεί 10, 11 και 12 Μαΐου στην HELEXPO. Όπως τόνισε ο κ. Αγγελέτος «Όλοι οι επαγγελματίες του κλάδου θα πρέπει να προγραμματίσουν την επίσκεψη τους στην FUNERAL expo, να αναζητήσουν νέους συνεργάτες, να επανασυνδεθούν με παλιούς και να παρακολουθήσουν την σημαντική Ημερίδα της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών & Ταριχευτών Ελλάδος, που υπό την Αιγίδα της θα λειτουργήσει η έκθεση».

Τέλος, ευχήθηκε καλή επιτυχία και σε όσους συναδέλφους λειτουργούς πανελλαδικά θα συμμετέχουν στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, σημειώνοντας ότι «διεκδικούμε πιο ενεργό ρόλο μέσα από τα θεσμικά όργανα της κάθε τοπικής κοινωνίας».

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221