17:48
19/11/2020
Κραυγή αγωνίας από τους λειτουργούς κηδειών για τους ψυκτικούς θαλάμους

Στην εκπομπή Live News του Νίκου Ευαγγελάτου στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA φιλοξενήθηκε την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020, ο Πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος Νίκος Αγγελέτος.

Δεδομένης της δραματικής κατάστασης με την πανδημία του κορονοϊού που βιώνει και η Ελλάδα, καταγράφοντας κάθε μέρα νέους θανάτους, ο Πρόεδρος της Ένωσης, αναφέρθηκε στο ζήτημα των ψυκτικών θαλάμων, θέμα το οποίο είχε θίξει η Ένωση με επιστολή της προς τα αρμόδια Υπουργεία από το πρώτο κύμα της πανδημίας, τον Μάρτιο.

Ο κ. Αγγελέτος, επανέλαβε γι ακόμη μία φορά ότι, τα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας, δεν έχουν επάρκεια σε ψυκτικούς θαλάμους, ενώ πρόσθεσε ότι υπάρχουν και νοσηλευτικά ιδρύματα των οποίων οι ψυκτικοί θάλαμοι δεν λειτουργούν.

Μάλιστα, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την κατάσταση που επικρατεί, ζητώντας άμεσα την παρέμβαση της Πολιτείας στο αίτημα της Ένωσης Λειτουργών για εγκατάσταση και λειτουργία ψυκτικών θαλάμων με δικές τους δαπάνες.

Χαρακτηριστικά ανέφερε παράδειγμα μεγάλης ιδιωτικής κλινικής στη Θεσσαλονίκη, που λόγω έλλειψης ψυκτικού θαλάμου, ζήτησε να μεταβεί άμεσα λειτουργός κηδειών στο χώρο για να παραλάβει τον νεκρό.

Δείτε την συνέντευξη από το 4ο λεπτό ΕΔΩ

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221