07:40
27/05/2021
Μετακινήσεις με μίνι βαν στα κοιμητήρια Θέρμης κι Ευόσμου

Την ικανοποίησή της εκφράζει η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, για την αποδοχή του αιτήματός της, σχετικά με τις εσωτερικές μετακινήσεις με μίνι βαν που αποφασίστηκε να προσφέρονται μέσα στους επόμενους μήνες, εντός των μεγάλων εκτάσεων που καλύπτουν τα κοιμητήρια στη Θέρμη και στον Εύοσμο.

Σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, παρουσία του Δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα, συζητήθηκε το θέμα που είχε θέσει ο Αντιπρόεδρος Μακεδονίας της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος Νέστωρας Νικολόπουλος.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας κι ο Πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης π. Ιάκωβος Αθανασίου, ο Πρόεδρος του ΟΑΣΘ Γιώργος Σκόδρας, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης Κώστας Ιακώβου, ο οποίος έχει υπό την εποπτεία του τη λειτουργία των κοιμητηρίων, ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Δήμων Δυτικής Θεσσαλονίκης Πέτρος Τράκας, ο Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Στράτος Σιμόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης Βασίλης Μανωλόπουλος.

Όπως αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, τα εσωτερικά δρομολόγια στις ζώνες των κοιμητηρίων Αναστάσεως του Κυρίου, στη Θέρμη, και στα κοιμητήρια του Ευόσμου, θα εκτελούνται με μίνι βαν που θα διατεθούν για αυτόν τον σκοπό από τον ΟΑΣΘ αντιστοίχως προς τον Δήμο Θεσσαλονίκης και τον Σύνδεσμο Δήμων Δυτικής Θεσσαλονίκης.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221