14:28
26/09/2020
Με επιτυχία η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος – Στις 17 Οκτωβρίου οι εκλογές (photos)

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διαδικασίες της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Ελλάδος, ενόψει των αρχαιρεσιών που έχουν προγραμματιστεί για τις 17 Οκτωβρίου 2020.

Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020, πραγματοποιήθηκε η Γενική εκλογοαπολογιστική συνέλευση της Ένωσης Λειτουργών, με τη συμμετοχή λειτουργών απ’ όλη την Ελλάδα.Ο Πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος Νίκος Αγγελέτος, προχώρησε στον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της Ένωσης, για την τριετία 2017 – 2020, που εγκρίθηκαν από τους παρευρισκόμενους στη συνέλευση.

Ο κ. Αγγελέτος, αναφέρθηκε στις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν την τριετία 2017 – 2020 με Υπουργούς Υφυπουργούς, Γενικούς Γραμματείας διαφόρων υπουργείων, Περιφερειάρχες 3ης, 5ης κι 6ης ΥΠΕ, Διοικητές Διαφόρων Υπηρεσιών, Δημάρχους για θέματα που αφορούν στον κλάδο και προώθηση ζητημάτων καθώς και στις καλύψεις που παρείχε το Νομικό Τμήμα της Ένωσης σε ποινικά δικαστήρια για φορολογικά κι άλλα θέματα που απασχολούσαν την Ένωση.

Έγινε αναφορά στη συμμετοχή που είχε η Ένωση σε πανελλαδική έκθεση πενθίμων ειδών και διοργάνωση συνεδρίων καθώς και στις ενέργειες της Ένωσης για τον κορονοϊό και παρεμβάσεις που προχώρησε με έγγραφα στα αρμόδια Υπουργεία.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων τονίστηκε η παρούσα Διοίκηση συνείσφερε οικονομικά πολλές φορές για την κάλυψη αναγκών της Ένωσης εξαιτίας της μη άμεσης καταβολής των συνδρομών των μελών.

Ο κ. Αγγελέτος, έκανε αναφορά και στο μνημόνιο συνεργασίας που υπέγραψε η Ένωση με το CDA COLLEGE, αλλά και στο κοινωνικό της πρόσωπο της Ένωσης με δωρεές που έχει προχωρήσει, ενώ μέσω τηλεδιάσκεψης, οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν από την Διευθύντρια του Κολλεγίου CDA COLLEGE Καρολίνα Κυπριανού και τον σύμβουλο και μέτοχο του Κολλεγίου κ. Ευσταθιο Μιχαήλ για τις δυνατότητες που παρέχει το κολλέγιο μέσω της λειτουργίας σχολής επαγγελμάτων κηδείας – ταριχευτή.

Τοποθετήσεις έγιναν από μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης και τον νομικό σύμβουλο για τρέχοντα ζητήματα του κλάδου.

Στη συνέλευση, αποφασίστηκε οι αρχαιρεσίες της Ένωσης να πραγματοποιηθούν το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020.

Να τονιστεί ότι κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, τηρήθηκαν από τους παρευρισκόμενους, όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον κορονοϊό.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221