15:31
03/11/2023
Με επιτυχία οι εκλογές στο Σωματείο Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Μακεδονίας - photos

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023, οι εκλογές για τη διοίκηση στο νεοσύστατο Σωματείο Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Μακεδονίας.

Οι εκλογές είχαν ικανοποιητική προσέλευση μελών απ’ όλη τη Μακεδονία.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ7
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ8

Μάλιστα την εκλογική διαδικασία τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος Νίκος Αγγελέτος.
Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος “Θα ήθελα να συγχαρώ από την πλευρά μου τη διοίκηση του νεοσύστατου σωματείου Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Μακεδονίας και να ευχηθώ καλή δύναμη στο έργο της. Εμείς από την πλευρά μας ως Ένωση, δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε αρωγοί και στο πλευρό των συναδέλφων όπως τόσα χρόνια έχουμε αποδείξει.
Με όλους τους συναδέλφους, από τα κατά τόπους σωματεία που έχουν συσταθεί, κινούμαστε συντονισμένα για να κάνουμε πράξη και να κατοχυρώσουμε νομοθετικά το λειτούργημά μας το οποίο βάλλεται πανταχόθεν. Διεκδικούμε και θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε τη δημιουργία σχολής επαγγελμάτων κηδείας, για την οποία έχουμε ετοιμάσει και κανονισμό λειτουργίας.
Πλέον προχωρούμε πιο συντονισμένα τα Σωματεία και η Ένωση για τη δημιουργία Ομοσπονδίας Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος. Για όλα αυτά και για άλλα θέματα που μας αφορούν δεν περισσεύει κανείς. Πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους τους συναδέλφους αυτό”¨.

Να σημειωθεί ότι, ο Αντιπρόεδρος Μακεδονίας της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος Νέστορας Νικολόπουλος, αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους στις εκλογές του σωματείου.

Η νέα Διοίκηση έχει ως εξής:
Νικολόπουλος Νέστωρας
Σπανίδου Σοφία
Δημητριάδης Χρήστος
Παντέλης Χρήστος
Ρωμέλιος Κωνσταντίνος

Για την Ελεγκτική Επιτροπή εκλέγονται οι:
Ράπτη Αριστούλα
Τσέτσο Ντορίνα
Τερνενόπουλος Γιώργος

Για την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Εμπόρων Θεσσαλονίκης εκλέγονται οι:
Νικολόπουλος Νέστωρας
Δημητριάδης Χρήστος

Για την Ομοσπονδία – Ο.Λ.ΚΗ.Τ.Ε. εκλέγονται οι:
Νικολόπουλος Νέστωρας
Δημητριάδης Χρήστος

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221