10:22
04/12/2018
Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψε η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος με το Κολέγιο CDA Πάφου

Μνημόνιο συνεργασίας με το Κολέγιο CDA της Πάφου, υπέγραψε η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος.

Το μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος κ. Νίκος Αγγελέτος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Μιχάλης Παναγιώτου κι ο Διευθυντή του Κολεγίου κ. Ευστάθιος Μιχαήλ.

Μεταξύ των δύο πλευρών, διαπιστώθηκε η αναγκαιότητα για την άμεση προσαρμογή του κλάδου των λειτουργών γραφείων κηδειών αλλά και των ταριχευτών στις σύγχρονες απαιτήσεις. Αναγνωρίζοντας τις δυνατότητες συνεργασίας των δύο πλευρών προς αυτή την κατεύθυνσης, συμφωνήθηκε η δημιουργία ενός πλαισίου συνεργασίας ώστε να υποστηριχθεί και να καταστεί επιτυχημένη, η λειτουργία του αξιολογημένου και καινοτόμου προγράμματος σπουδών του λειτουργού κηδειών (με διετές δίπλωμα) που προσφέρει το κολέγιο με πρωτοποριακό τρόπο, περιεχόμενο κι οργάνωση στον ευρωπαϊκό χώρο.

Το Κολέγιο προσφέρει έκπτωση στα μέλη της Ένωσης στην Ελλάδα, ενώ τα μαθήματα θα διεξάγονται με μηνιαία πενθήμερη επίσκεψη. Για τους σπουδαστές έχει εξασφαλιστεί διαμονή, μεταφορά κι άλλα προνόμια.

Η Ένωση με αυτό τον τρόπο, παρέχει πολύπλευρη ενημέρωση στα μέλη της, ενώ για τις εγγραφές για το πρώτο εξάμηνο και το πρόγραμμα σπουδών, θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221