09:39
05/07/2023
Νέοι ταριχευτές στην Ελλάδα – Ορκίστηκαν λειτουργοί κηδειών - photos

Σε μία όμορφη και συγκινητική εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Ιουλίου 2023 η ορκωμοσία αποφοίτησης νέων λειτουργών κηδειών και των ταριχευτών στο Κολέγιο CDA της Πάφου.

Ανάμεσα στους πτυχιούχους και πολλά μέλη της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος που μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους, είναι πλέον πιστοποιημένοι πτυχιούχοι λειτουργοί γραφείων κηδειών και ταριχευτές. Πέρυσι είχαν πιστοποιηθεί οι πρώτοι επαγγελματίες του κλάδου στην Ελλάδα και φέτος ορκίστηκαν κι άλλοι λειτουργοί κηδειών λαμβάνοντας το πτυχίο του ταριχευτή.

Μετά τη διετής φοίτησή τους στο Κολέγιο, το πτυχίο του ταριχευτή, έλαβαν μετά από έναν επιπλέον χρόνο σπουδών, ο Αντιπρόεδρος Κεντρικής και Δυτικής Ελλάδας κι Ιόνιων Νήσων Τσιντζέλης Χριστόφορος, ο Παναγιώτης Παναγόπουλος , ο Λευτέρης Μπάλλας και ο Σωτήρης Αγγελέτος.

Η Διοίκηση του Κολεγίου ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στους πιστοποιημένους επαγγελματίες λειτουργούς κηδειών και ταριχευτές και να επιτελέσουν το λειτούργημα που επέλεξαν με σεβασμό κι επαγγελματισμό.

Δείτε φωτό

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221