16:51
20/11/2020
Νίκος Αγγελέτος "Φιλοξενούνται σοροί εκτός ψυκτικών θαλάμων λόγω ελλείψεων"


Την ανάγκη η Πολιτεία να "ακούσει" τους λειτουργούς γραφείων κηδειών που από τον Μάρτιο με προνοητικότητα είχαν ζητήσει εγκατάσταση και λειτουργία ψυκτικών θαλάμων με δικές τους δαπάνες, τόνισε ο Πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος Νίκος Αγγελέτος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ASTRA και στην εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα" του Δημήτρη Μαρέδη.

Όπως δήλωσε "Απάντηση δεν πήραμε από την Πολιτεία και σε επερωτήσεις που είχαν καταθέσει Βουλευτές ανέφεραν ότι θα ενεργοποιούνταν το σχέδιο "Ξενοκράτης "".

Ο κ. Αγγελέτος αναφέρθηκε και στα διαβήματα της Ένωσης προς την προηγούμενη κυβέρνηση από το 2015, που είχε ζητηθεί να νομοθετήσει περί ίδρυσης γραφείων κηδειών και νεκροθαλάμων και να ακολουθηθεί το μοντέλο της Κύπρου που έχει νομοθετήσει από το 2011.

“Φτάσαμε σήμερα να φιλοξενούνται σοροί εκτός ψυκτικών θαλάμων. Καμία ιδιωτική κλινική δεν έχει ψυκτικούς θαλάμους, καθώς κανείς δεν είχε προβλέψει ότι θα φτάναμε σε αυτό το σημείο. Όμως έχουμε φτάσει κι εμείς το είχαμε προβλέψει. Χάνεται η αξιοπρέπεια του ανθρώπου. Εμείς που δώσαμε τα φώτα του πολιτισμού, σήμερα βλέπουμε την προσβολή του νεκρού". είπε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, ανέφερε ότι τέσσερις λειτουργοί κηδειών είναι θετικοί στον κορονοϊό, προσθέτοντας ότι " Βλέπουμε ότι η Πολιτεία ενεργεί ανεγκέφαλα και δεν ξέρω αν είναι εις γνώση του πρωθυπουργού όλα αυτά που γίνονται".

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221