12:14
29/12/2017
Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος Νίκου Αγγελέτου

Ο νέος χρόνος που θα υποδεχτούμε, μας βρίσκει ενωμένους, μια «γροθιά» να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει.

Η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, και αυτή τη χρονιά που πέρασε προχώρησε σε παρεμβάσεις σε κεντρικό επίπεδο για ζητήματα του κλάδου και ζητήματα που απασχολούν τους συναδέλφους λειτουργούς γραφείων κηδειών.
Στα τρία χρόνια που περάσανε πραγματοποιήθηκαν από την Ένωση Λειτουργών πλούσιες δράσεις που είχαν έναν και μοναδικό σκοπό, την επιμόρφωση των μελών μας.

Τη χρονιά που μας πέρασε διενεργήθηκαν και οι εκλογές στην Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος. Μέσα από συλλογικές κι ενωτικές διαδικασίες, αναδείχθηκε η νέα Διοίκηση, το έργο της οποίας για την επόμενη θητεία είναι απαιτητικό και δύσκολο.
Η Ένωση Λειτουργών, για να πετύχει τους στόχους της, χρειάζεται την ενεργή συμμετοχή όλων των μελών της. Κορυφαίοι στόχοι και διεκδικήσεις της Ένωσης, συνεχίζουν να αποτελούν, η ψήφιση του νομοσχεδίου περί ίδρυσης και λειτουργίας γραφείων κηδειών και οι σχολές επαγγελμάτων κηδείας, ζητήματα που έχουν προωθηθεί από την προηγούμενη Διοίκηση.

Επιπλέον είμαστε περήφανοι, καθώς αρκετά μέλη της Ένωσής μας, πέτυχαν την εκλογή τους στις πρόσφατες επιμελητηριακές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν πανελλαδικά. Μέσα από τα Επιμελητήρια τα μέλη μας θα δώσουν έναν ξεχωριστό αγώνα για τα δικαιώματα του κλάδου των λειτουργών κηδειών.

Η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδας κι ο Πρόεδρος Νίκος Αγγελέτος ευχόμαστε σε όλους, υγεία, προκοπή και οικογενειακή ευτυχία και να καλωσορίσουμε το 2018 με αισιοδοξία.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221