11:02
29/12/2018
Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος Νίκου Αγγελέτου

Η χρονιά που αφήνουμε πίσω μας, αποτέλεσε για την Ένωση Λειτουργών, ακόμη μια χρονιά αδιάκοπων προσπαθειών για την επίτευξη των στόχων που τέθηκαν προς όφελος του λειτουργήματος που επιτελούμε και των μελών μας.

Πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών για την προώθηση ενιαίου νομοθετικού πλαισίου λειτουργίας των γραφείων κηδειών αλλά και ίδρυσης σχολών επαγγελμάτων κηδείας.

Αρωγός στην προσπάθεια της Ένωσης Λειτουργών, το Επιμελητήριο Μαγνησίας, που στήριξε τις εργασίες του 5ου Πανελλήνιου Συνεδρίου με θέμα «Επικοινωνία – Δημόσιες Σχέσεις – Μάρκετινγκ» που πραγματοποιήθηκε αρχές Οκτωβρίου στο Βόλο και βρίσκεται στο πλευρό της Ένωσης. Το συνέδριο παρακολούθησε κόσμος απ’ όλη την Ελλάδα, κάτι το οποίο ενίσχυσε και την τοπική αγορά, ενώ οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να διευρύνουν τους γνωστικούς τους ορίζοντες.

Η Πολιτεία δείχνει να «κλείνει τα αυτιά της» στα προβλήματα του κλάδου μας. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα και δε θα υποστείλουμε την σημαία των προσπαθειών μας.

Η υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας με το Κολέγιο CDA Πάφου, αποτελεί μια δέσμευση της Ένωσης προς τα μέλη της, για την μετεκπαίδευσή τους και την απόκτηση εμπειριών και γνώσεων.

Σημαντικός παράγοντας για το έργο της Ένωσης, είναι η συνεργασία μεταξύ μελών, Αντιπροέδρων και Διοίκησης. Μπορούμε να τα καταφέρουμε και να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, αρκεί να δουλέψουμε όλοι μαζί.

Αξιοποιώντας όλα τα μέσα και τα «εργαλεία» που έχουμε, σε συνδυασμό με σκληρή δουλειά που απαιτείται προς όφελος της Ένωσης και των μελών της, ελπίζουμε να σηματοδοτήσουμε την εκκίνηση μιας νέας πορείας και προοπτικής για την Ένωση και τα μέλη της.

Η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδας κι ο Πρόεδρος Νίκος Αγγελέτος ευχόμαστε σε όλους, η νέα χρονιά, να είναι ελπιδοφόρα, με προσωπική υγεία και οικογενειακή ευτυχία για όλους.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221