12:52
31/12/2015
Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος Νίκου Αγγελέτου

Ο χρόνος που πέρασε, έφερε αλλαγές στη ζωή του κάθε πολίτη. Θα πρέπει όλοι μας να επιστρατεύσουμε τις δυνάμεις μας και να προχωρήσουμε μπροστά. Να ξαναβρούμε την αυτοπεποίθησή μας. Να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στον συνάνθρωπο. Να σταθούμε με αλληλεγγύη και ανθρωπιά στους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη, όχι μόνο τις άγιες ημέρες των εορτών, αλλά όλο το χρόνο. Να λειτουργήσουμε περισσότερο ως κοινωνία και όχι ως μονάδες. Οφείλουμε να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά με ελπίδα κι αισιοδοξία.
Το 2016 θα είναι χρονιά ορόσημο για την Ένωση, καθώς έχουν προωθηθεί εξελίξεις σημαντικές και καθοριστικές για τον κλάδο.
Η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδας εύχεται σε όλους, το 2016 να αναζωπυρώσει τη δύναμη της ελπίδας, της αγάπης, της αλληλεγγύης στον καθένα από μας. Ευχόμαστε να είναι ένας χρόνος αγάπης, κοινωνικής αλληλεγγύης και δημιουργίας, με περισσότερο αισιόδοξες προοπτικές για όλους
Η Ένωση Λειτουργών, με γνώμονα πάντα τον άνθρωπο, αντλώντας δύναμη από τη θετική σκέψη που συνοδεύει τις άγιες ημέρες αλλά και από την αγάπη μας για το λειτούργημά μας, θα σταθούμε στο πλευρό των συνανθρώπων μας και θα δουλέψουμε ώστε το 2016 να είναι μια χρονιά δημιουργίας.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221