14:34
07/09/2017
Ρωσία: Ετοιμάζει νεκροταφείο στο διάστημα για βαθύπλουτους

Ρωσική εταιρία ετοιμάζεται να εκτοξεύσει σορούς πελατών της στο διάστημα έναντι του ποσού των 260.000 €. Η εταιρεία KrioRus, που ειδικεύεται στην κατάψυξη των νεκρών με τη μέθοδο της κρυογονικής, σχεδιάζει να στείλει σε τροχιά γύρω από τη Γη τις κατεψυγμένες σορούς των πελατών της, δίνοντάς τους την ευκαιρία, εφόσον το επιθυμούν, να παίρνουν μαζί τους και τη σορό του αγαπημένου ζώου τους.

Τελικός σκοπός της είναι να καταφέρει να τους αναστήσει, όταν εφευρεθεί η κατάλληλη τεχνολογία. Αυτή την στιγμή στα εργαστήρια της εταιρείας φυλάσσονται ήδη 54 πτώματα ανθρώπων και 21 πτώματα ζώων απ' όλο τον κόσμο και ήδη έχει έρθει σε συμφωνία με τη Space Technologies, για να αναλάβει την εκτόξευση των κρυο-φερέτρων.

«Δορυφόροι με κρυο-κάψουλες θα τεθούν σε τροχιά από ρωσικούς πυραύλους» εξηγεί η γενική διευθύντρια που εδρεύει στη Μόσχα Γιούλια Αρχίποβα, η οποία πρόσθεσε πως τα κατεψυγμένα πτώματα δεν θα ίπτανται απλώς γύρω από τη Γη, αλλά θα φυλάσσονται σε ασφαλείς χώρους. Δεν θέλησε ωστόσο να αποκαλύψει περισσότερα γύρω από το «απόρρητο» project. «Κορυφαίες ρωσικές εταιρίες εργάζονται πάνω στην ανάπτυξη αυτών των δορυφόρων. Οι τεχνολογίες είναι καινοτόμες και αποτελούν διαβαθμισμένες πληροφορίες» εξήγησε. Το κόστος μιας διαστημικής κηδείας εκτιμάται ότι θα αγγίζει τα 260.000 ευρώ και απευθύνεται σε όσους πιστεύουν ότι υπάρχει ελπίδα νεκρανάστασης στο μέλλον.

Πηγή: https://e-magazino.gr/el/cosmos/76741-rwsia-etoimazei-nekrotafeio-sto-diasthma-gia-bathyploytoys

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221