10:34
07/11/2018
Στην Κύπρο η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος (+photos)

Ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση των εκπροσώπων του Κολεγίου CDA Πάφου, μετά την φιλοξενία που έτυχαν στο Βόλο, στο πλαίσιο του 5ο Πανελλήνιο Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στις 6 Οκτωβρίου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος Νίκος Αγγελέτος, ο Γενικός Γραμματέας Μιχάλης Παναγιώτου κι ο νομικός σύμβουλος Βασίλης Νιζάμης, επισκέφτηκαν την Κύπρο και το Κολέγιο CDA Πάφου τέλη Οκτωβρίου.


Η Κύπρος αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, καθώς είναι ήδη σε ισχύ, το ενιαίο νομοθετικό πλαίσιο για τους Λειτουργούς Κηδειών και Ταριχευτών, ενώ από φέτος λειτουργεί αναγνωρισμένη Σχολή Επαγγελμάτων Κηδείας από το Κυπριακό κράτος και την Ευρωπαϊκή Ένωση , ένας διακαής πόθος της Ένωσης, που ζητείται εδώ και χρόνια να γίνει στην Ελλάδα.

Τα μέλη του Δ.Σ της Ένωσης Λειτουργών, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον Διευθυντή του Κολεγίου κ. Ευστάθιο Μιχαήλ και την Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας του Κολεγίου κ. Καρολίνα Κυπριανού, για τον τρόπο λειτουργίας του Κολεγίου, το πρόγραμμα σπουδών, τα μαθήματα που διδάσκονται, το κόστος των διδάκτρων και να ξεναγηθούν στους χώρους.

Μετά από εκτεταμένες συζητήσεις των δυο πλευρών, αποφασίστηκε να υπογραφεί μνημόνιο συνεργασίας 2ετούς φοίτησης μελών της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, με πολλαπλά οφέλη των μελών της, για την απόκτηση του αναγνωρισμένου πτυχίου Λειτουργών Τελετών Κηδειών ή δίπλωμα Ταριχευτή.

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221