09:59
07/07/2022
Στο Κολέγιο CDA της Πάφου ο Philippe Dubresson - photos

Στο Κολέγιο CDA της Πάφου βρέθηκε την Τρίτη και την Τετάρτη 5-6 Ιουλίου 2022, ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ταριχευτών Philippe Dubresson.
Ο κ. Philippe Dubresson, Γάλλος στην καταγωγή που διαμένει στην Αγγλία, έχει παρακολουθήσει το πρόγραμμα ταρίχευσης της Αγγλίας της Αμερικής και της Αμερικανικής Σχολής αποκατάστασης σορών και διατελεί Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ταριχευτών.
Ο κ. Dubresson, έχοντας μεγάλη εξειδίκευση στο αντικείμενο της ταρίχευσης και της μεταθανάτιας αποκατάστασης, βρέθηκε στο Κολέγιο της Πάφου μετά από πρόσκληση, προκειμένου να παρουσιάσει τη δουλειά του τόσο στους αποφοίτους του κλάδου ταρίχευσης, όσο και στους αποφοίτους του κλάδου λειτουργού κηδειών.
Ο κ. Dubresson, παρουσίασε πολλές πτυχές της ειδικότητάς του γύρω από το θέμα της ταρίχευσης, καθώς και προϊόντα τα οποία χρησιμοποιούνται για τη μεταθανάτια αποκατάσταση σορών μετά από τραυματισμούς.
Οι παρευρισκόμενοι “κέρδισαν” πολλές γνώσεις, ενώ μέσα από τη συζήτηση κι από τις ερωτήσεις, κατάφεραν να εμπλούτισαν το γνωστικό τους πεδίο σχετικά με την ταρίχευση.

Δείτε φωτος

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221