13:39
15/08/2021
Στο πλευρό των πυρόπληκτων η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος

Η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, στέκεται αρωγός στους πυρόπληκτους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται τις τελευταίες ημέρες, από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος και Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Νίκος Αγγελέτος, βρέθηκε την Κυριακή 15 Αυγούστου, ανήμερα της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, μαζί με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Τέλη Μπασδάνη και τον Γενικό Γραμματέα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Βασίλη Ζαχείλα, στην πυρόπληκτη Εύβοια.

Η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, διέθεσε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για την αγορά υλικού, σύμφωνα με τις ανάγκες που γνωστοποίησε με επιστολή του το Επιμελητήριο Εύβοιας το οποίο παραδόθηκε στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Εύβοιας Ιωάννη Γεροντίτη.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος Νίκος Αγγελέτος “Παρακολουθούμε με πόνο ψυχής, όσα βιώνουν οι συμπολίτες μας και τέτοιες δύσκολες στιγμές, απαιτούν ομοψυχία κι αλληλεγγύη από όλους μας. Είμαστε στο πλευρό τους και τους στηρίζουμε”.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221