22:35
19/04/2021
Συνάντηση της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης

Για θέματα λειτουργίας των κοιμητηρίων, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19 Απριλίου 2021, συνάντηση στο Δήμο Θεσσαλονίκης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος Μακεδονίας της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος Νέστωρας Νικολόπουλος, το μέλος της Ένωσης Κωνσταντίνος Ρωμέλιος, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Εντεταλμένος σύμβουλος του Δημάρχου για θέματα κοιμητηρίων Κωνσταντίνος Ιακώβου, η Προϊσταμένη κοιμητηρίων του Δήμου Θεσσαλονίκης Ολίβια Ντυνίδου, ο Πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιάκωβος Αθανασίου, ο Προϊστάμενος του Κοιμητηριακού Ναού Αναστάσεως του Κυρίου Αρχιμανδρίτης π. Νικόλαος Παπανικολάου, ο Προϊστάμενος του Κοιμητηριακού Ναού Μαλακοπής π. Κωνσταντίνος Κουκόπουλος και ο Προϊστάμενος του Κοιμητηριακού Ναού Ευαγγελιστρίας Αρχιμανδρίτης π. Καρίκας Λεόντιος.

Στη συνάντηση, η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα, συζητήθηκε μεταξύ άλλων, η παύση κηδειών και ταφών Κυριακές κι αργίες στα κοιμητήρια.

Οι λειτουργοί κηδειών ενημερώθηκαν ότι, ο Δήμος Θεσσαλονίκης δρομολογεί εργασίες συντήρησης κι επέκτασης των υπαρχουσών υποδομών στα κοιμητήρια τους προσεχείς μήνες και η παύση κηδειών και ταφών τις Κυριακές κι αργίες θα βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Όλες οι πλευρές συμφώνησαν να βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία κι αγαστή συνεργασία, για τη δρομολόγηση κι επίλυση των όποιων ζητημάτων προκύπτουν.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221