15:03
27/04/2021
Συνάντηση της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος με τον Σύνδεσμο Δήμων Δυτικών συνοικιών Θεσσαλονίκης

Αλλάζει εικόνα το κοιμητήριο στον Εύοσμο, καθώς ο Σύνδεσμος Δήμων Δυτικών Συνοικιών Θεσσαλονίκης, προχωρά στην αναβάθμιση και στον εκσυγχρονισμό των υποδομών του κοιμητηρίου.

Τα παραπάνω, προκύπτουν από τη συνάντηση που είχαν τη Μ. Δευτέρα 26 Απριλίου 2021, ο Αντιπρόεδρος Μακεδονίας της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος Νέστωρας Νικολόπουλος, με τον Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου Δήμων Δυτικών Συνοικιών Θεσσαλονίκης Πέτρο Τράκα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, επιβεβαιώνοντας την αγαστή συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Όπως έγινε γνωστό, ήδη προωθείται η παύση λειτουργίας του κοιμητηρίου Ευόσμου Κυριακές & Αργίες, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες συντήρησης των υπαρχουσών υποδομών.

Ήδη προστέθηκαν τέσσερις ψυκτικοί θάλαμοι στους ήδη υπάρχοντες, 14 σύνολο, ενώ με γοργούς ρυθμούς προχωράνε κι εργασίες εξωραϊσμού.

Μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ, σύμφωνα με την ενημέρωση του κ. Τράκα προς τον Αντιπρόεδρο κ. Νικολόπουλο, έχουν εγκριθεί προς υλοποίηση έργα ύψους 3,9εκ. για το κοιμητήριο και συγκεκριμένα, δημιουργία 3.500 νέων θέσεων – ταφώνων, επέκταση οστεοφυλακίων, νεκροστασίων (χώροι παραμονής νεκρού), δημιουργία 22 νέων χωνευτηρίων, ανακαίνιση κτιρίου διοίκησης, ανακαίνιση πύλης κοιμητηρίου, ασφαλτόστρωση και φωτισμός στο χώρο του παλαιού και νέου κοιμητηρίου κ.α..

Ο Σύνδεσμος έχει εξασφαλίσει την ευπρεπή ενδυμασία – φόρμες εργατών στο κοιμητήριο, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα προβλέπεται η σύναψη σύμβασης με ανάδοχο για την καθαριότητα, και προς το τέλος του έτους, αναμένεται νέα σύμβαση για 24ωρη φύλαξη του χώρου του κοιμητηρίου.

Ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης κ. Νικολόπουλος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις παρεμβάσεις από πλευράς του Συνδέσμου στο χώρο του Κοιμητηρίου και υπήρξε η δέσμευση για εκ νέου συνάντηση.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221