15:52
16/09/2022
Συνάντηση της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος με τον Γενικό Γραμματέα Επενδύσεων κι ΕΣΠΑ - Photos

Με τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων κι ΕΣΠΑ του Υπουργείου Ανάπτυξης κι Επενδύσεων κ. Δημήτρη Σκάλκο και τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Προγραμμάτων Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ταμείου Συνοχής κ. Γιώργο Ζερβό, είχε συνάντηση την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκ μέρους της Ένωσης, ο Πρόεδρος Νίκος Αγγελέτος, ο Αντιπρόεδρος Μακεδονίας Νέστωρας Νικολόπουλος, ο Αντιπρόεδρος Πελοποννήσου Ιωάννης Παναγόπουλος και ο Αντιπρόεδρος Κεντρικής Ελλάδος Χριστόφορος Τσιντζέλης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τέθηκαν στους δύο Γραμματείς οι επενδυτικές ανάγκες των επιχειρήσεων μελών της Ένωσης οι οποίες δύναται να ενταχθούν σε χρηματοδοτικά προγράμματα του ΕΣΠΑ και δεν μπορεί να είναι μικρότερες από τις 100,000 ευρώ ανά επιχείρηση.

Οι επενδυτικές ανάγκες αφορούν στη χρηματοδότηση για μηχανολογικό εξοπλισμό, αγορά επαγγελματικών οχημάτων, προμήθεια εξοπλισμού γραφείου, ψηφιακός μετασχηματισμός επιχειρήσεων κ.α. Τα μέλη της Ένωσης, τόνισαν την ανάγκη το Υπουργείο να ενσκήψει και να εξετάσει προσεκτικά τις προτάσεις της Ένωσης, στο πλαίσιο της ισότιμης μεταχείρισης του κλάδου.

Οι δύο Γραμματείς, άκουσαν προσεκτικά τις θέσεις της Ένωσης και είδαν με θετικό τρόπο τις προτάσεις, προκειμένου να ενταχθούν στις επιλέξιμες δαπάνες και προγράμματα του ΕΣΠΑ.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221