11:31
22/04/2023
Συνάντηση της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος με τον Δήμαρχο Θερμαϊκού

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Θερμαϊκού Γιώργο Τσαμασλή πραγματοποίησε την Παρασκευή 21 Απριλίου 2023 η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος Μακεδονίας της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος Νέστωρας Νικολόπουλος, και τα μέλη της Ένωσης Κωνσταντίνος Ρωμέλιος, Βασίλης Πατσάλας και Δημήτρης Πρατανούδης.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, επιβεβαιώνοντας την αγαστή συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.
Όπως έγινε γνωστό, ήδη προωθείται η παύση λειτουργίας του κοιμητηρίου του Θερμαϊκού Κυριακές & Αργίες και μάλιστα ο Δήμαρχος έδωσε εντολή να ξεκινήσει αρχικά η εφαρμογή του μέτρου για τις μεγάλες αργίες και από Οκτώβριο αναμένεται να ισχύσει και για τις Κυριακές.
Επίσης, έγινε γνωστό ότι ο Δήμος προχωρά τις διαδικασίες για τη δημιουργία νέου κοιμητηρίου. Ήδη έχει βρεθεί το οικόπεδο και προχωράνε οι εργασίες, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα κοιμητήριο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του δήμου. Παράλληλα έχει προβλεφθεί η δημιουργία ψυκτικών θαλάμων και νεκροστασίου.
Ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης κ. Νικολόπουλος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνάντηση, επισημαίνοντας ότι «Παρακολουθούμε στενά κι έχουμε συνεργασία με όλους τους αυτοδιοικητικούς».

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221