12:15
28/05/2023
Συνάντηση της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος με τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρη πραγματοποίησε την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023 η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος Μακεδονίας της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος Νέστωρας Νικολόπουλος, και το μέλος της Ένωσης Κωνσταντίνος Ρωμέλιος.

Από τα μέλη της Ένωσης, τέθηκε στον δήμαρχο το ζήτημα της παύσης λειτουργίας των κοιμητηρίων του δήμου Ωραιοκάστρου και των 10 δημοτικών ενοτήτων του δήμου Κυριακές & Αργίες όπως αντίστοιχες αποφάσεις έχουν λάβει κι άλλοι δήμοι της Θεσσαλονίκης. Ο Δήμαρχος, εξέφρασε τη θετική του βούληση να προωθήσει το αίτημα στο δημοτικό συμβούλιο.

Επίσης, συζητήθηκε η ανάγκη άμεσης κατασκευής οστεοφυλακίου και χωνευτηρίου στο κοιμητήριο του δήμου, προκειμένου να ξεκινήσουν οι εκταφές και να υπάρξει αποσυμφόρηση, ενώ προτάθηκε και η δημιουργία ψυκτικών θαλάμων καθώς και νεκροθαλάμου. Τέλος, συζητήθηκε η δυνατότητα σύμπραξης δημόσιου και ιδιωτικού τομέα σχετικά με τις ταφές – εκταφές στα κοιμητήρια του δήμου.

Ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης κ. Νικολόπουλος, δήλωσε μεταξύ άλλων «Είχαμε μια πολύ καλή κι εποικοδομητική συνάντηση με τον δήμαρχο και θα παρακολουθούμε από κοντά τα ζητήματα που θέσαμε σε αγαστή συνεργασία με τι υπηρεσίες του δήμου”.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221