13:40
28/02/2021
Συνάντηση της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος με εκπροσώπους του Δήμου Θεσσαλονίκης

Για πάνω από τρεις ώρες, διήρκησε η συνάντηση που είχε την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021, ο Αντιπρόεδρος Μακεδονίας της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Θεσσαλονίκης Νέστωρας Νικολόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας Μακεδονίας Χρήστος Παντέλης, με τον εντεταλμένο σύμβουλο του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνο Ιακώβου και την Προϊσταμένη Κοιμητηρίων “Αναστάσεως του Κυρίου” και Μαλακοπής κ. Ολίβια Ντινίδου.

Στη συνάντηση, τέθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν στα παραπάνω κοιμητήρια όπως το Μητρώο Επαγγελματιών Γραφείων Κηδειών και Συναφών Επαγγελμάτων, εργασίες συντήρησης και παρεμβάσεις στα δύο κοιμητήρια καθώς και ζητήματα διαδικαστικά και λειτουργικά.

Επισημαίνεται ότι, ήταν η πρώτη φορά που πραγματοποιήθηκε συνάντηση με πρωτοβουλία του Δήμου Θεσσαλονίκης, για να τεθούν θέματα λειτουργίας των κοιμητηρίων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και ο σύμβουλος του Δημάρχου κ. Ιακώβου, κατέγραψε όλα τα ζητήματα, τα οποία θα προωθήσει στον Δήμαρχο, διαβεβαιώνοντας ότι στην πλειοψηφία τους, αυτά θα ικανοποιηθούν.

Μεταξύ των ζητημάτων που τέθηκαν και από τη Δευτέρα 1η Μαρτίου ξεκινά η εφαρμογή του, είναι η δυνατότητα πληρωμών όχι μόνο σε συγκεκριμένη τράπεζα αλλά σε όλες τις τράπεζες.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221