10:48
03/04/2019
Συνάντηση του Προέδρου της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος Νίκου Αγγελέτου με τον Διευθυντή Αστυνομίας Βασίλειο Καραΐσκο

Εθιμοτυπική επίσκεψη και συνάντηση με τον Διευθυντή Αστυνομίας Μαγνησίας, Αστυνομικό Διευθυντή Βασίλειο Καραΐσκο, πραγματοποίησε την Τετάρτη 3 Απριλίου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος κι Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Νίκος Αγγελέτος.

Ο κ. Αγγελέτος, συνεχάρη τον κ. Καραΐσκο για την ανάληψη των καθηκόντων του, στο "τιμόνι" της Αστυνομίας Μαγνησίας και του ευχήθηκε καλή θητεία.

Οι δύο άντρες που τους συνδέει αμοιβαία εκτίμηση, συζήτησαν διάφορα θέματα.

Η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος καθώς και το Επιμελητήριο Μαγνησίας, στέκονται αρωγοί στο καθημερινό έργο και στις όποιες ανάγκες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, ενώ επαναβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία και η εμπιστοσύνη στο έργο που επιτελείται από την Αστυνομία, για την προάσπιση της ζωής και της ασφάλειας των πολιτών.

Από την πλευρά του, ο Διευθυντής Αστυνομίας κ. Καραΐσκος, δήλωσε ότι, τόσο αυτός όσο και οι συνεργάτες του, είναι αφοσιωμένοι στο να υπηρετούν και να προστατεύουν τον πολίτη και η Μαγνησία να είναι μια ασφαλής περιοχή.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221