12:14
21/04/2017
Συνέντευξη Νίκος Βαξεβάνης “Η παροχή της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδας στην FUNERAL EXPO σηματοδοτεί την αναβάθμιση και προοπτική του κλάδου στο μέλλον”

Λίγες εβδομάδες πριν να “ανοίξει τις πύλες” της η 2η FUNERAL EXPO, ο διοργανωτής της έκθεσης Νίκος Βαξεβάνης, αποκαλύπτει τα “μυστικά” της επιτυχίας αλλά και την συνεργασία για πρώτη φορά με την Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, που σηματοδοτεί μεταξύ άλλων την αναβάθμιση του κλάδου και την προοπτική του στο μέλλον.
Ο κ. Βαξεβάνης επισημαίνει ότι η ιδιαιτερότητα της επικοινωνίας και της ενημέρωσης του συγκεκριμένου target group προϋποθέτει μια πολυετή προετοιμασία και καλεί τους επαγγελματίες να δώσουν το παρών στην 2η FUNERAL EXPO, που για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη.

Η διοργάνωση φέτος, πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη υπό την αιγίδα της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών & Ταριχευτών Ελλάδος. Τι σηματοδοτεί αυτή η αλλαγή της πόλης αλλά και η συνεργασία με την Ένωση Λειτουργών?
Η εξ΄αρχής απόφαση της ΑΤΟΥ για μιά ολοκληρωμένη πανελλήνια ενημέρωση ήταν η ετήσια διοργάνωση της Εκθεσης FUNERAL expo . Εναλλάξ κάθε χρόνο στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη. Φέτος στην Θεσσαλονίκη από τις 26-28 Μαϊου στον κεντρικότερο και γνωστότερο εκθεσιακό χώρο της HELEXPO (κτίριο 4). Οι υπεύθυνοι γραφείων τελετών μαζί με τους ιδιοκτήτες καθώς και οι επαγγελματίες του κλάδου θα έχουν την δυνατότητα να επικοινωνήσουν και να ενημερωθούν μέσα απο την ευρύτατη ποικιλία νέων εκθεμάτων που θα παρουσιάσουν οι εκθέτες, να ανταλλάξουν απόψεις για επαγγελματικά θέματα και την εξέλιξη του κλάδου.
Η παροχή της αιγίδας της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών και Ταριχευτών Ελλάδας προς την FUNERAL EXPO σηματοδοτεί μια εποικοδομητική συνεργασία, την αναβάθμιση του κλάδου και την προοπτική του στο μέλλον. Με την διαρκή παρουσία της Ένωσης καθ΄όλην την διάρκεια της έκθεσης FUNERAL σε ειδικό χώρο καθώς και με την διοργάνωση του 4ουΠανελλήνιου Συνεδρίου,τα επίκαιρα θεσμικά θέματα που θα αναπτυχθούν θα δώσουν μια διαφορετική διάσταση ενημέρωσης για την ευημερία του κλάδου .

Πόσο εύκολο είναι η διοργάνωση μια ιδιαίτερης έκθεσης που στοχεύει σε συγκεκριμένο target group?
Η ιδιαιτερότητα της επικοινωνίας και της ενημέρωσης του συγκεκριμένου target group προϋποθέτει μια πολυετή προετοιμασία με ταυτόχρονη έρευνα αγοράς και την εξαγωγή ποιοτικών χαρακτηριστικών που καθορίζουν την μελλοντική πορεία και την διεύρυνση της FUNERAL EXPO .
Η προσεκτική αλλά στοχευμένη επικοινωνία με τους επισκέπτες της έκθεσης είναι επίσης ένα στοιχείο που δίνει το στίγμα της ιδιαιτερότητας του κλάδου.

Πόσοι επαγγελματίες που σχετίζονται με τον κλάδο θα συμμετέχουν στην φετινή έκθεση και τι είδους επαγγελματίες μπορούν να συμμετέχουν στην έκθεση αυτή?
Ο προβλεπόμενος αριθμός εκθετών είναι περίπου σαράντα επιχειρήσεις των κλάδων: εξοπλισμού γραφείων τελετών (φέρετρα , βάσεις , τελετουργικά είδη κ.ά. ), διακόσμησης και στολισμού τελετής, εξοπλισμού κοιμητηρίου , μνημοσύνων , κατασκευής αυτοκινήτων , προτομών , μνημείων καθώς ιατρικής και προϊόντων υγιεινής κ.ά.

Με την 35χρονη εμπειρία που έχει η εκθεσιακή κι εκδοτική σας εταιρεία ΑΤΟΥ, θεωρείτε ότι η έκθεση αυτή, μπορεί να «αγκαλιάσει» και να προσελκύσει κι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται κι εκτός Ελλάδος, όχι μόνο εκθέτες αλλά και ιδιοκτήτες γραφείων κηδειών?
Ήδη έχουμε αποστείλει ενημερωτικά έντυπα και προσκλήσεις σε διεθνείς ενώσεις , σε γραφεία τελετών γειτονικών χωρών με ταυτόσημα ταφικά έθιμα ( Κύπρο, Βουλγαρία, Σερβία, Ρουμανία, Αλβανία)καθώς και σε Ελληνικής ιδιοκτησίας που εδρεύουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση για να μπορέσουν να ενημερωθούν έγκαιρα και να προγραμματίσουν την επίσκεψή τους.
Η διοργανώτρια εταιρεία ΑΤΟΥ με την συνέπεια και τον επαγγελματισμό και την εξωστρέφεια που την διακρίνει αποτελεί εγγύηση για την άψογη και επιτυχή διοργάνωση της 2ης FUNERAL expo στην Θεσσαλονίκη.

Ποιο είναι το μήνυμά σας για τη φετινή έκθεση?
Όλοι οι επαγγελματίες να δώσουν το παρών τους στην FUNERAL expo στην Θεσσαλονίκη. Μπορούν και πρέπει να αφιερώσουν χρόνο !!
Η παρουσία και η συμμετοχή τους καθιερώνει και ισχυροποιεί τον θεσμό της έκθεσης που αναπτύσσει τον κλάδο . Όταν θέλεις να είσαι μέσα στην αγορά της πραγματικής οικονομίας θέλεις άμεση και από « πρώτο χέρι» πληροφόρηση « για την επόμενη μέρα» δημιουργικές και καινοτόμες ιδέες για να διαφοροποιηθείς από τον ανταγωνισμό και να αντέξεις στο μέλλον!!!

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221