22:53
08/11/2020
Συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών, το οποίο προέκυψε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες στις 17 Οκτωβρίου, συνεδρίαση την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020.

Λόγω των ειδικών συνθηκών, η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης με τη συμμετοχή της πλειοψηφίας των μελών απ’ όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Γερμανία.

Ο επανεκλεγείς Πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, Νίκος Αγγελέτος, καλωσόρισε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, κάνοντας λόγο για μια απαιτητική θητεία, κατά την οποία απαιτείται η ενεργή συμμετοχή όλων των μελών του Συμβουλίου. Πρόσθεσε ότι υπάρχουν θέματα σε εκκρεμότητα που “τρέχουν” από τα προηγούμενα χρόνια σε Πολιτειακό επίπεδο.

Οι αντιπρόεδροι και Γενικοί Γραμματείς, αναφέρθηκαν τόσο σε γενικά ζητήματα του κλάδου, όσο και σε κατά τόπους εξειδικευμένα προβλήματα που ανακύπτουν και χρήζουν επίλυσης.

Τα κυριότερα θέματα που τέθηκαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ήταν η μαύρη εργασία, προβλήματα που ανακύπτουν από τα ηλεκτρονικά τιμολόγια και τον ΕΦΚΑ, το ζήτημα των ψυκτικών θαλάμων, που λόγω του δεύτερου κύματος της πανδημίας του κορονοϊού, κρίνεται πιο επιτακτικό από ποτέ να δοθεί λύση, την ανάγκη προώθησης και ψήφισης του νομοσχεδίου περί ίδρυσης και λειτουργίας γραφείων τελετών, καθώς και τα εταιρικά σχήματα.

Ο Πρόεδρος Νίκος Αγγελέτος, τόνισε ότι “Θα συνεχίσουμε με πείσμα κι όπως μεταλλάσσονται οι συνθήκες θα μεταλλαχθούμε κι εμείς”. Πρόσθεσε ότι μέχρι τέλος του χρόνου θα έχει ιδρυθεί η Ομοσπονδία κι επεσήμανε ότι “ Είμαστε έμπειροι και μέσα από επιμονή και υπομονή θα προσπαθήσουμε να καταφέρουμε πολλά”.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221