20:10
02/06/2021
Τηλεδιάσκεψη της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος με το Κολέγιο CDA

Σε συνέχεια της αγαστής συνεργασίας που έχει “χτιστεί” τα τελευταία χρόνια, μεταξύ της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος και του Κολεγίου CDA της Πάφου στην Κύπρο, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021, τηλεδιάσκεψη μεταξύ της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος και της Διεύθυνσης του Κολεγίου.

Μεταξύ των δύο πλευρών, συζητήθηκαν οι δυνατότητες και οι προοπτικές συνεργασίας που μπορούν να αναπτυχθούν από κοινού, για την επέκταση του εκπαιδευτικού προγράμματος και στην Ελλάδα.

Τόσο ο Πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος κ. Νίκος Αγγελέτος, όσο και η Διευθύντρια του Κολεγίου CDA Καρολίνα Κυπριανού αλλά και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες, συναίνεσαν στο να διερευνηθούν όλες οι δυνατότητες που παρέχονται στην Ελλάδα για την επιμόρφωση των λειτουργών κηδειών, σε συνεργασία πάντα με το Κολέγιο.

Στην τηλεδιάσκεψη, συμμετείχαν:

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος Νικόλαος Αγγελέτος, ο Γεν. Γραμματέας Μιχάλης Παναγιώτου, ο Αντιπρόεδρος Κεντρικής Ελλάδος & Ιόνιων νήσων Χριστόφορος Τσιντζέλης, ο Αντιπρόεδρος Μακεδονίας Νέστωρας Νικολόπουλος, ο Γενικ΄ςο Γραμματέας Μακεδονίας Χρήστος Παντέλης Χρήστος , ο Αντιπρόεδρος Θεσσαλίας Θωμάς Κωνσταντελος, ο Νομικός Σύμβουλος Βασίλειος Νιζάμης,ο Αντιπρόεδρος Κρήτης & Αιγαίου Γεώργιος Φορτσάκης, ο Αντιπρόεδρος Πελοποννήσου Ιωάννης Παναγόπουλος, ο Αντιπρόεδρος Αττικής Δημήτρης Πάνος, ο Αντιπρόεδρος Ηπείρου Δημήτρη Σπύρου, ο Αντιπρόεδρος Ευρωπαϊκής Ένωσης Αντώνης Λουκάς και ο Αντιπρόεδρος Κύπρου Μιχάλης Κυριάκου.

Εκ μέρους του Κολεγίου συμμετείχαν η Διευθύντρια Κολεγίου CDA Πάφου Καρολίνα Κυπριανού, ο Ευστάθιος Μιχαήλ Διευθύνων Σύμβουλος Κολεγίου CDA Πάφου και ο Καθηγητής Γεώργιος Μποσμαλής – Διεθνολόγος.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221