Τραγικό:Έπεσε πάνω του το φέρετρο της μητέρας του και τον σκότωσε!

Ιούλιος 11, 2018

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνθρωπος στην Ινδονησία όταν έπεσε πάνω του και τον συνέθλιψε το φέρετρο της μητέρας του κατά την κηδεία της.

Ο 40χρονος Σαμεν Κοντορούρα σκοτώθηκε όταν οι άνθρωποι που υποβάσταζαν το φέρετρο της μητέρα του, ενώ προσπαθούσαν να το ανεβάσουν σε μια ξύλινη κατασκευή -«λακιάν» στην τοπική γλώσσα- όπως επιτάσσει το έθιμο, παραπάτησαν με αποτέλεσμα να γλιστρήσει από τα χέρια τους και να τον καταπλακώσει προκαλώντας του θανάσιμες κακώσεις στο κεφάλι.

Το τραγικό περιστατικό έγινε στη κοιλάδα Παριντίνγκ της νήσου Σουλαουέζι.

«Καθώς ανέβαζαν το φέρετρο της μητέρας στο λακιάν, ξαφνικά μετατοπίστηκε η σκάλα και κατέρρευσε και το φέρετρο έπεσε και χτύπησε το θύμα», είπε ο αρχηγός της αστυνομίας της περιοχής.

Ένα βίντεο, που καταγράφει τη σκηνή, δείχνει τη σκάλα από μπαμπού να καταρρέει τη στιγμή που το φέρετρο φθάνει στην ξύλινη κατασκευή, με τους άνδρες που την υποβάσταζαν να πέφτουν στο κενό από ύψος αρκετών μέτρων και το φέρετρο να χτυπά το θύμα. Έντρομοι οι παριστάμενοι έτρεξαν να βοηθήσουν τον 40χρονο, αλλά δυστυχώς υπέκυψε αργότερα στα τραύματά του στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με την αστυνομία η σκάλα δεν έφερε τα κατάλληλα υποστηρίγματα, αλλά η οικογένεια αρνήθηκε να κάνει μήνυση στο γραφείο κηδειών.

Η σορός του άτυχου άνδρα ετάφη δίπλα στη μητέρα του, Μπέρτα.

Πηγή: http://www.iefimerida.gr/news/424617/tragiko-epese-pano-toy-feretro-tis-miteras-toy-kai-ton-skotose-vinteo

TEL: +30.2421.105126

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221

Facebook

Ένωση Λειτουργών Κηδειών Ελλάδος

hufes LOGO 230
WEB DEVELOPMENT HOSTING
facebook-official