22:00
08/01/2020
Η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος έκοψε την βασιλόπιτα

Την βασιλόπιτα, έκοψε η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου στο Επιμελητήριο Μαγνησίας.


Οι λειτουργοί γραφείων κηδειών αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά και συζήτησαν θέματα που αφορούν τον κλάδο, ενώ το φλουρί της βασιλόπιτας, αντιστοιχούσε σε επίσκεψη στην Κύπρο με πληρωμένα μεταφορικά και διαμονή, προσφορά του CDA COLLEGE και ξενάγηση στο Κολέγιο.

Να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη της τελετής, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον Δημήτρη Ελευθεριάδη που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή κι είχε διατελέσει Αντιπρόεδρος Ανατολικής Μακεδονίας και για χρόνια μέλος της Διοίκησης, με πλούσια προσφορά κι έργο.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο πρωτοπρεσβύτερος π. Απόστολος Θάνος κι ευχήθηκε καλή κι ευλογημένη χρονιά για την πατρίδα και μια χρονιά ευλογίας, αγάπης, ειρήνης και δημιουργίας και να έχουμε όλοι οδηγό τον Χριστό. Όπως είπε "είστε άνθρωποι γνωστοί καλοί οικογενειάρχες και συνεργαζόμαστε". Παράλληλα εξήρε το έργο του Προέδρου της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος Νίκου Αγγελέτου κάνοντας λόγο για έναν εκλεκτό άνθρωπο στην κοινωνία.


Ο Πρόεδρος της Ένωσης Νίκος Αγγελέτος, ευχήθηκε στους λειτουργούς, Καλή Χρονιά με υγεία, πίστη και φώτιση και τόνισε ότι οι αγώνες δεν δίνονται από τους καναπέδες και χρειάζεται δράση κι ενεργοποίηση όλων για τη βελτίωση του κλάδου.

Αναφέρθηκε στο έργο της Ένωσης την περασμένη χρονιά, με τις εγκυκλίους ΕΦΚΑ κι ΟΓΑ για τα παραστατικά εξόδων κηδείας και τις συναντήσεις που έγιναν στην Αθήνα, επισημαίνοντας ότι "Ξεκαθαρίστηκαν πολλά πράγματα ενώ συμμετείχαμε και στην Funeral Expo και διοργανώσαμε και συνέδρια. Επίσης ξεκινήσαμε εκστρατεία ενημέρωσης για τα ηλεκτρονικά τιμολόγια της ΑΑΔΕ. Δεν παραιτούμαστε από τις διεκδικήσεις μας, όπως είναι το ενιαίο νομοθετικό πλαίσιο αλλά και οι Σχολές Επαγγελμάτων Κηδείας".

Από την πλευρά του ο Αντιπρόεδρος Περιφέρειας Θεσσαλίας Θωμάς Κωνσταντέλος ευχήθηκε υγεία και καλή χρονιά, ενώ ενημέρωσε τα μέλη για νέες αλλαγές όσον αφορά στις συνδρομές. 

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221